STIRI Liga I Sălăgeanu revine în Galaţi, dar renunţă la fotbal!

Adrian SalageanuAdrian SalageanuAdrian Sălăgeanu, fost campion cu Oţelul în 2011, a luat o decizie extrem de surprinzătoare, renunţând brusc la cariera fotbalistică la doar 32 de ani, deşi revenise recent acasă, la Satu Mare, pentru a juca la Olimpia, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. “Sălă” doreşte să revină acum la Galaţi, unde a cunoscut cea mai bună perioadă a sa ca fotbalist, dar nu pentru a juca, ci pentru a intra în afaceri!

Adrian Sălăgeanu: “Peste câteva săptămâni o să facem nuntă şi, împreună cu soţia mea Carmen, o să ne stabilim la Galaţi, deoarece familia şi sănătatea sunt, în momentul de faţă, cele mai importante pentru mine. Am mai pierdut o familie din cauza fotblului şi nu doresc să se mai întâmple asta încă o dată. Simt că nu mai sunt cum am fost, deoarece eu în tot ce am făcut până acum am dat 100 la sută, iar acum simt că nu mai pot, vârsta îşi spune cuvântul. Din păcate, în momentul de faţă, nu mai am nicio motivaţie pe plan fotbalistic, deoarece în Liga 2 nu joc pentru bani, am câştigat suficienţi bani în perioada în care am evoluat în Liga 1, şi dacă îţi lipseşte motivaţia este greu să fii 100 la sută în perioada de pregătire.”

Adrian Sălăgeanu a venit la Oţelul în 2008,  având una dintre cele mai spectaculoase reveniri în fotbalul românesc: din Liga a III-a în Champions League. Per total a strâns 116 meciuri în tricoul echipei noastre, marcând 3 de goluri. De asemenea, fostul număr 23 de la Oţelul, are o prezenţă în naţionala României, într-un meci amical contra Ciprului disputat la începutul lui 2011.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otzelarul » 09-08-2015 13:11

Tot cu tricouri Cawila jucam ?

PS : nu ar fi rau ca Salageanu sa fie adus in staff-ul tehnic al echipei langa Daniel Florea :-)

otzelarul

  •  
  •  

#2 Dregan » 09-08-2015 13:45

Citez pe otzelarul:
Tot cu tricouri Cawila jucam ?

PS : nu ar fi rau ca Salageanu sa fie adus in staff-ul tehnic al echipei langa Daniel Florea :-)

La Braila am jucat cu echipamentele Masita negre

Dregan

  •  
  •  

#3 radu_alex13 » 09-08-2015 14:09

La cum ne dau pe noi banii afara din stadion.....nici eu nu inteleg cum de jucam cu Cawila!!!

radu_alex13

Login sau crează cont pentru a comenta              |