STIRI Liga I “Cine se aștepta acum 4 ani să ajungem în această situație!?”

Viorel TanaseViorel TanaseLa fel ca ceilalți suporteri gălățeni și legendarul Viorel Tănase se declară surprins de soarta Oțelului, după ce echipa a fost preluată de actualii acționari:

”Cine se aștepta acum 4 ani să ajungem în această situație? A venit lângă echipă un patron multimilionar, un investitor care se spera că vrea să facă performanță. La momentul respectiv se afla în Top 300 Capital, pe locul 2 cu 900 milioane de euro. Sunt cifre astronomice! Oțelul era supercampioana României, erau ambiții mari, din păcate s-au stins, nu s-a mai investit nimic, iar fără partea finaciară nu poți să obții nimic.”

Tot la Divizia Locală, Viorel Tănase a explicat că, dacă banii din conturi nu ar fi luat alte căi, echipa s-ar fi putut autofinanța o bună perioadă: “Cu 4 milioane de euro te băteai la titlu. În perioada scurtă cât am antrenat Oţelul se vorbea că în conturi mai erau în jur de 7 milioane de euro. La banii aceștia se mai adăugau și ce mai venea din vânzările de jucători sau din drepturile TV. Ne puteam autofinanța ușor! Din păcate, banii s-au evaporat cam repede. Și intrarea în insolvență e cu cântec, deoarece la data intrării în insolvență societatea era pe profit.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 whitesmith » 11-08-2015 13:51

Ştii tu Tase cum e asta? A nins in decembrie, ne-a luat prin surprindere, să-mi *** una......păi nu e clar că cel puţin unu nu că nu se aştepta dar ştia sigur unde va ajunge clubul in 4 ani? Da mă rog.....

whitesmith

Login sau crează cont pentru a comenta              |