foto arhivafoto arhivaAzi, 12 august, Oţelul va juca un al doilea amical înainte de începerea campionatului, contra unei alte colege de serie – Gloria Buzău. Meciul se va disputa pe terenul buzoienilor, de la ora 19.00, în nocturnă, echipa gazdă beneficiind de instalaţie de iluminat.

Din păcate, Oţelul nu are stadion în continuare, nici pentru antrenamente şi nici pentru jocurile oficiale sau amicale, aşa că este nevoită să joace partidele de verificare în deplasare.
Vă reamintim că sâmbătă, 8 august, Oţelul a disputat primul amical al verii, scor 1-1 pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila.

Gloria Buzău este antrenată de legenda oţelară Ion Viorel care a declarat următoarele: "Vom pleca într-un stagiu de pregătire de 10 zile la Poiana Pinului, între 7 şi 17 august. Am mai luat şi meciuri amicale în acest timp. Vom juca pe data de 12 un meci bun aici, la Buzău, cu Oţelul Galaţi.”

După această partidă de verificare, pentru Oţelul vin şi altele după cum urmează: sâmbătă, 15 august, contra concitadinei Metalosport Galaţi şi pe 19 august când Oţelul se va deplasa în judeţul Vrancea pentru a întâlni nou-promovata în al treilea eşalon, CS Panciu. Meciul se va disputa cel mai probabil la Focşani.