foto arhivafoto arhivaSâmbătă, 15 august, Oţelul va juca al treilea amical înainte de începerea campionatului, contra concitadinei Metalosport Galaţi, formaţie din Liga a III-a. Deşi ambele echipe reprezintă oraşul nostru, partida de verificare se va disputa tocmai la Lieşti, demonstrând situaţia disperată în care a ajuns fotbalul gălăţean!


Din păcate, Oţelul nu are stadion în continuare, nici pentru antrenamente şi nici pentru jocurile oficiale sau amicale, aşa că este nevoită să joace partidele de verificare în deplasare.
Partida de verificare de pe arena “Comunală” din Lieşti va începe de la ora 10.00 pentru a se evita pe cât posibil canciula.  
Suporterii s-au organizat din nou şi vor face deplasarea cu trenul, fanii care doresc să însoţească echipa fiind aşteptaţi la Gară pentru plecarea de la 07.00 dimineaţa. Costul biletului dus-întors este de 15 lei.
După această partidă de verificare, pe 19 august, Oţelul se va deplasa în judeţul Vrancea pentru a întâlni nou-promovata în al treilea eşalon, CS Panciu. Meciul se va disputa cel mai probabil la Focşani.
Vă reamintim că Oţelul a remizat în primele două amicale ale verii, 1-1, atât cu Dacia Unirea Brăila, cât şi cu Gloria Buzău.