STIRI Amicale “Contează foarte mult că suntem neînvinși”

Daniel FloreaDaniel FloreaCu lotul schimbat aproape în întregime față de sezonul trecut, Oțelul este totuşi neînvinsă în meciurile amicale din această vară. Antrenorul principal al echipei, Daniel Florea, a vorbit la emisiunea radio Lider Sportiv despre meciurile gălățenilor de până acum:

”Pentru mine contează foarte mult că suntem neînvinși în meciurile amicale. Cred că și pentru jucători. Așa putem să le formăm și mentalitatea de învingători. Au înțeles şi ei că fără muncă și sacrificii nu pot avea rezultate. Jucătorii meu au răspuns pozitiv la testul cu Metalosport şi sperăm ca în următoarele meciuri să arătăm şi mai bine. Am foarte mare încredere în tineri, sunt copii talentați, dar știți cum este, când încep meciurile pe puncte, nu pot să propun mulți tineri. Sper ca rezultatele să îmi dea curaj să promovez mai mulți juniori.”

Până la startul Ligii a II-a, Oțelul mai are programate două meciuri amicale, unul cu FC Panciu, echipă promovată recent în Liga a III-a, și ultimul pe 22 august, cu un adversar ce urmează a fi stabilit.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 alas » 18-08-2015 13:38

digi24.ro/.../...

a venit portarul dorit.

alas

Login sau crează cont pentru a comenta              |