STIRI Juniori Oţelul este avantajată de noul regulament

Sefer este unul din tinerii de perspectiva ai OteluluiSefer este unul din tinerii de perspectiva ai OteluluiOţelul a învins Metalosport într-un meci amical, câştigând astfel derby-ul Galaţiului disputat la... Lieşti. Managerul sportiv Cristian Munteanu este mulţumit de faptul că formaţia roş-alb-albastră are un mare avantaj faţă de restul competitoarelor din Seria I a Ligii a II-a: are destui jucători de valoare U19.
După cum se ştie, noul regulament al FRF impune ca echipele din eşalonul secund să folosească pe tot parcursul meciurilor oficiale doi jucători cu vârsta sub 19 ani! Dacă un astfel de jucător este înlocuit, el trebuie schimbat obligatoriu cu un alt fotbalist din aceeaşi categorie de vârstă (Under19). Cum Oţelul şi-a construit lotul pe baza propriei pepiniere, există destui juniori de valoare în lot. Nu acelaşi lucru îl pot spune şi restul formaţiilor din Liga a II-a, care se plâng de noul regulament.

Cristi Munteanu: ”Meciul cu Metalosport a reprezentat un antrenament bun chiar dacă s-a desfășurat pe o căldură infernală. Ne interesează ca jucătorii să acumuleze cât mai mult în această perioadă pentru a avea ritm la meciurile oficiale. Avem o echipă foarte tânără. Dacă alții au probleme cu jucătorii sub 19 ani pe care să-i alinieze la partidele oficiale, noi putem trimite în teren o echipă cu maximum 2 fotbaliști trecuți de 21 de ani.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |