STIRI Amicale Amical cu Sporting Lieşti

Otelul a jucat la Liesti si cu MetalosportOtelul a jucat la Liesti si cu MetalosportSâmbătă, 22 august, Oţelul va juca ultimul amical înainte de începerea campionatului, contra celor de la Sporting Lieşti, formaţie care reprezintă judeţul Galaţi la nivelul Ligii a III-a. Partida de verificare se va disputa pe arena “Comunală” din Lieşti, cu începere de de la ora 11.00.  


Cel mai probabil, suporterii se vor organiza din nou şi vor face deplasarea cu trenul, aşa cum au făcut-o şi la jocul cu Metalosport Galaţi, care s-a disputat tot la Lieşti sâmbăta trecută.
După această partidă de verificare, Oţelul intră în linie dreaptă cu pregătirile pentru startul Ligii a II-a. Primul meci oficial al sezonului va avea loc la Clinceni, unde echipa noastră va da piept cu Fotbal Club din localitate, o formaţie care anul trecut s-a bătut la promovare sub numele de Academica Argeş! Jocul va avea loc cel mai probabil sâmbătă, 29 august, cu începere de la ora 11.00.
Vă reamintim că Oţelul a remizat în primele două amicale ale verii, 1-1, atât cu Dacia Unirea Brăila, cât şi cu Gloria Buzău şi apoi a învins cu 1-0 pe Metalosport, respectiv 3-1 pe FC Panciu. Toate meciurile au fost jucate în deplasare...

Login sau crează cont pentru a comenta              |