STIRI Liga I Dinamo îl pândeşte pe Babicu

Cristi MunteanuCristi MunteanuOţelul se apropie de debutul în Liga a II-a, divizie în care nu a mai activat de 25 de ani. Cu un viitor fragil, echipa roş-alb-albastră care a fost părăsită de mai toată lumea în afară de suporteri, riscă să-l piardă şi pe Cristian Munteanu, cel care a rămas numărul 1 la clubul nostru după plecarea lui Ovidiu Burcă.
Conform DolceSport şi Gazetei Sporturilor, Babicu’ poate fi o variantă pentru a prelua o funcţie la Dinamo, club pentru care a şi evoluat ca goalkeeper pe vremea când activa ca fotbalist. Cristi Munteanu a mai fost dorit la Dinamo şi în iarna precedentă, după cum chiar el a recunoscut, dar team-managerul a preferat să rămână la Galaţi.


Cristi Munteanu (iulie 2015): “E puţin probabil să mai rămân dacă nu vine finanţarea. Acum poate mulţi o să spună că suntem laşi. Trebuie să se ştie că eu am refuzat oferte de la alte echipe din Liga I pentru a rămâne la Oţelul. Nu-mi pare rău, a fost alegerea mea, dar la cum decurg lucrurile... Şi este foarte păcat pentru că în oraşul ăsta doar echipa asta este! Mulţi spun că e echipa lui Adamescu, sediul în Bucureşti, însă se lucrează să vină sediul înapoi, dar nu putem funcţiona fără bani. Atât timp cât echipa este patronată de un om, cred că acel om trebuie să susţină financiar echipa. E momentul să vină lângă noi la greu, pentru că practic mai respirăm doar cu o nară şi dacă nu vine să ne susţină riscăm să nu mai existăm.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |