STIRI Liga I Grahovac îl laudă pe portarul Grecu

Branko GrahovacBranko GrahovacFost portar al Oţelului şi suporter declarat al echipei roş-alb-albastre, Branko Grahovac a declarat recent că formaţia noastră a făcut o mişcare foarte bună prin împrumutul goalkeeperului Nicuşor Grecu, care a fost cedat la schimb cu Dumitru Hotoboc.  


Branko Grahovac: „Este cel mai bun portar pe care l-am avut coechipier vreodată. Este valoros şi iubeşte fotbalul, de aceea a şi acceptat să vină la un salariu mic, ca să apere la fiecare meci. Este foarte, foarte bun şi, în plus, este şi un băiat extraordinar.”

Nicuşor Grecu (23 de ani) s-a născut la Mârşani (judeţul Dolj) şi a fost crescut la Şcoala de Fotbal Gică Popescu. A jucat pentru FC Olt Slatina, Progresul Corabia, Apă Craiova şi a fost în lotul celor de la CSMS Iaşi, dar fără a bifa vreun minut în prima ligă. Goalkeeperul are 1.90 m înălţime şi 82 de kilograme. Conform transfermarkt valorează 50.000 de euro.

Branko Grahovac s-a născut la Bosanska Gradiška şi a evoluat la FK Zeta, Bratstvo Gracanica, Zeljeznicar Sarajevo, Borac Cacak, bosniacul fiind adus la Oţelul în anul 2010, într-un moment în care paza buturilor la Oţelul nu era prea de soi. Odată cu venirea sa, problema goalkeeperului s-a rezolvat la formaţia roş-alb-albastră, Grahovac rămânând titular indiscutabil. Per total a strâns 107 meciuri în toate competiţiile, fiind declarat cel mai eficient portar din Liga I în sezonul în care Oţelul a câştigat campionatul, având nu mai puţin de 16 meciuri în care a păstrat poarta intactă. Din acest motiv, Dunărea Bătrână l-a trecut în lista selectă a celor 50 de legende ale Oţelului, mulţi suporteri considerându-l cel mai bun portar din istoria echipei noastre. Actualmente joacă la CSMS Iaşi în Liga 1 a fotbalului românesc.

Login sau crează cont pentru a comenta              |