STIRI Cupa Romaniei Din nou cu Brăila în Cupă!

Braila vs GalatiBraila vs GalatiOţelul a avut ghinion la tragerea la sorţi contând pentru Faza a 5-a a Cupei României la fotbal şi nu a prins o echipă de Liga a III-a, cum au primit majoritatea formaţiilor din eşalonul secund. În schimb, Oţelul va juca în deplasare împotriva echipei Dacia Unirea Brăila, într-un derby regional istoric! Cele două formaţii s-au întâlnit în competiţia KO şi acum 3 ani, Oţelul impunându-se lejer la Galaţi, cu 3-0, dar şi anul trecut când roş-alb-albaştrii au învins cu 1-0 la Brăila. Partida se va disputa miercuri, 9 septembrie 2015, de la ora 16.30, pe Stadionul “Municipal” din oraşul vecin.


Meciurile din acest tur se joacă într-o singură manşă, pe terenul echipelor dintr-o categorie inferioară. În caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare. Echipele care trec de Faza a 5-a vor intra în şaisprezecimile Cupei României, acolo unde vor întâlni cu siguranţă o trupă din Liga 1, urmând să joace pe teren propriu!
Interesant este şi faptul că, după numai 3 zile, pe 12 septembrie, Dacia Unirea Brăila şi Oţelul se vor întâlni din nou, de data aceasta în campionat, tot în oraşul vecin, în cadrul etapei a 3-a din Liga a II-a!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 02-09-2015 11:51

Poate fi ultimul derby pentru noi :sad:

De unde sa avem bani sa terminam campionatul? :o

Aruon

  •  
  •  

#2 jean404 » 02-09-2015 18:04

Vai de capul meu ce pacat ca nu pot veni ca sunt in tura! Dar nu e nimic strasnic ca toata saptamina jucam acolo. Eu nu consider ca e ghinion din cauza ca mai bine cu o echipa egal valoric sa jucam decat sa jucam cu echipe mai slabe si sa ne mai intindem timpul prin cupa....vedeti si voi ca nu sunt timpuri acum cu aruncarea banilor pentru deplasarea echipei. Ai batem pe bronzatii aia si in cupa, dar si mai rau in campionat.

jean404

Login sau crează cont pentru a comenta              |