STIRI Bilete si Abonamente AJUTAŢI OŢELUL: Doar 5 lei biletul la Tribuna 1

Casa de bileteCasa de biletePreţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa sâmbătă pe propriul teren, împotriva formaţiei Dunărea Călăraşi, în cadrul etapei a 2-a a Ligii a II-a sunt următoarele:


- Tribuna I = 5 lei, Peluza 1 (Nord) sector B (galerie) = 2 lei, Tribuna Zero = 10 lei.

Azi(vineri), tichetele se pot găsi la casa situată la intrarea Tribunei I a Stadionului „Oțelul” între orele 12.00 şi 18.00! Sâmbătă, în ziua meciului, biletele se pot găsi în aceeaşi locaţie începând cu ora 8 dimineaţa.

Pentru partidele de Liga a II-a, conducerea a hotărât să deschidă doar Tribuna 1, Tribuna Zero şi Peluza Nord a Stadionului “Oţelul”, pentru a reduce cheltuielile legate de arenă.

Partida Oţelul – Dunărea Călăraşi se va disputa sâmbătă, 5 septembrie 2015, cu începere de la ora 11.00. Meciul nu este transmis la televizor!

NU UITAŢI! Cei care doresc să ofere echipei roş-alb-albastre un mic ajutor o pot face achiziţionând programul de meci realizat de suporteri pentru suporteri, care se va distribui la porţile stadionului contra sumei de 2 lei. Bineînţeles, cei care doresc pot dona mai mult de 2 lei, pentru a ajuta clubul, iar TOŢI banii strânşi cu această ocazie vor fi donaţi clubului Oţelul!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 katalinkostel » 04-09-2015 15:52

Pacat ca sunt la munca.... :sad:

katalinkostel

  •  
  •  

#2 Uzzy » 05-09-2015 07:21

Femeile intra gratuit?

Uzzy

  •  
  •  

#3 Dregan » 05-09-2015 08:03

Citez pe Uzzy:
Femeile intra gratuit?

Nu cred, pentru ca locurile sunt limitate, deoarece se deschide doar o tribuna. Din acest motiv ma indoiesc ca ar mai exista gratuitati...

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |