STIRI Liga I “Eu și foștii mei colegi suntem foarte îngrijorați de situația Oțelulului”

Bus, alaturi de colegi in Liga CampionilorBus, alaturi de colegi in Liga CampionilorLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, “Omul-Supercupă”, Laurențiu Buș, s-a declarat îngrijorat de situația pe care o traversează acum echipa cu care a câștigat campionatul și Supercupa:

”Eu și foștii mei colegi suntem foarte îngrijorați de situația care este acum la Oțelul. Din păcate, doar oamenii simpli și suporterii sunt alături de Oțelul. Îmi pare rău de situația care este acum la club, dar Oțelul trebuie să meargă înainte! La Dunărea Călărași, spre deosebire de Oțelul, situația este stabilă, conducerea clubului ne susține. Dintre foștii coechiperi vorbesc cu Giurgiu, Sîrghi, Antal, Pena, Milan Perendija sau Enes Sipovic. Discut foarte des cu ei, am rămas prieteni foarte buni.“

Despre o posibilă revenire la Oțelul, Laurențiu Buș a spus: ”Fără probleme m-aș întoarce la Oțelul, nu am cum să spun nu Oțelului niciodată. Ar fi frumos să ne întâlnim la împlinirea celor cinci ani de la câștigarea campionatului, așteptăm invitația ca să fim prezenți.”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |