STIRI Liga I “Am venit foarte motivaţi să ne luăm revanşa”

Alexandru Istrate (captura Digi24 Galati)Alexandru Istrate (captura Digi24 Galati)Oţelul s-a răzbunat pe Dacia Unirea pentru eliminarea din Cupă, învingând-o la Brăila în etapa a 3-a a Ligii a II-a. Marcatorul unicului gol al meciului a fost Alexandru Istrate, care la doar 17 ani devine unul dintre cei mai tineri marcatori din istoria echipei noastre. Adolescentul a marcat cu sânge rece pe sub portarul Mitrea, după o cursă fantastică şi o pasă pe măsură a lui Ionuţ Miron. Imediat, Alexandru Istrate a alergat direct către galeria noastră şi a sărbătorit golul alături de suporterii roş-alb-albaştri care s-au deplasat la Brăila în ciuda condiţiilor meteorologice neprielnice.


Antrenorul Daniel Florea a promis că fanii vor mai vedea şi alţi tineri de viitor în echipa Oţelului. La meciul de la Brăila, tehnicianul a aliniat în teren un prim unsprezece cu o medie de vârstă de doar 22 de ani!

Alexandru Istrate: "Sunt foarte fericit că am reuşit să marchez şi să îmi ajut echipa să câştige. Aveam nevoie de această victorie pentru că am venit după un eşec în Cupă tot cu această echipă şi am venit foarte motivaţi să ne luăm revanşa.”

Daniel Florea: "Azi a jucat Istrate, au mai jucat şi alţi tineri. Ce pot să spun, îl felicit, îi doresc să continue.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |