STIRI Juniori ”Problemele financiare ne-au împiedicat să participăm în Liga Elitelor”

Tinerii Otelului nu au putut participa in cea mai importanta competitie de juniori din taraTinerii Otelului nu au putut participa in cea mai importanta competitie de juniori din taraÎncepând din acest sezon, Federația Română de Fotbal a înființat Liga Elitelor, pentru cele mai bune echipe de juniori din țară. La Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, Stelian Bordeianu, antrenorul juniorilor mari, a explicat motivele pentru care Oțelul nu joacă în Liga Elitelor:

”Noi trebuia să participăm în Liga Elitelor, campionatul de elită al juniorilor, dar problemele financiare ne-au împiedicat să participăm la această competiție. Pe această cale, în al 12-lea ceas, aștept din partea oamenilor din Galați să se gândească la aceşti copii, sunt copiii Galațiului, nu sunt din altă parte, fac parte din oraș. Le transmit oamenilor, autorităților, să găsească soluții să salveze clubul și implicit Centrul de Copii și Juniori.”     

Altfel, despre obiectivul echipei în Campionatul Național al Juniorilor A, Stelian Bordeianu a spus: ”Noi, ca echipă, ne-am propus să terminăm pe primul loc și să câștigăm seria din care facem parte.”  

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 extreemerpl » 14-10-2015 11:42

în aproape orice direcție ne lovim de problema financiara! Pacat ca încet ,încet ne adancim mai tare si problemele nu inceteaza!
Tot inainte cu bine!! :cry:

extreemerpl

Login sau crează cont pentru a comenta              |