STIRI Bilete si Abonamente Bilete la meci încă de azi

Azi biletele se pot gasi exclusiv la Baza Sportiva Zoltan David (ex-Ancora)Azi biletele se pot gasi exclusiv la Baza Sportiva Zoltan David (ex-Ancora)După fiasco-ul cu biletele de la meciul trecut, conducerea Oţelului s-a repliat şi vrea să se revanşeze faţă de suporteri. Astfel, tichetele de intrare se găsesc deja cu 48 de ore înainte de meciul pe care echipa noastră îl va disputa sâmbătă pe propriul teren, împotriva formaţiei CS Baloteşti, în cadrul etapei a 9-a a Ligii a II-a. Iată şi preţurile:


- Tribuna I = 5 lei, Peluza 1 (Nord) = 2 lei, Tribuna Zero = 10 lei.

Conform conducerii clubului, azi(joi), tichetele se pot găsi exclusiv la Baza Sportivă “Zoltan David” (ex-Ancora), până la ora 17.00. Vineri, 16 octombrie, biletele se pot găsi la casa situată la intrarea Tribunei I a Stadionului „Oțelul” între orele 09.00 şi 17.00! Sâmbătă, în ziua meciului, biletele se pot găsi în aceeaşi locaţie începând cu ora 8 dimineaţa.

Pentru a evita aglomerația, suporterii vor avea la dispoziție în ziua partidei şi casa de bilete din curtea Liceului “Auto”. De asemenea, în vederea fluidizării procesului de acces, clubul recomandă fanilor să vină la arenă cu cel puțin 30 de minute înainte de startul jocului.

Partida Oţelul – CS Baloteşti se va disputa sâmbătă, 17 octombrie 2015, cu începere de la ora 11.00. Meciul nu este transmis la televizor!

NU UITAŢI! Cei care doresc să ofere echipei roş-alb-albastre un mic ajutor o pot face achiziţionând şi programul de meci realizat de suporteri pentru suporteri, care se va distribui la porţile stadionului contra sumei de 2 lei. Bineînţeles, cei care doresc pot oferi mai mult de 2 lei, pentru a ajuta clubul, iar banii strânşi cu această ocazie vor fi donaţi clubului Oţelul!

Login sau crează cont pentru a comenta              |