STIRI Bilete si Abonamente De luni începe vânzarea biletelor pentru meciul cu Ceahlăul

Meciul se va disputa in nocturnaMeciul se va disputa in nocturnaConform conducerii clubului, tichetele se vor găsi de luni, 2 noiembrie, la casa situată la intrarea Tribunei I a Stadionului „Oțelul” începând cu ora 14.00! Marţi, în ziua meciului, biletele se pot găsi în aceeaşi locaţie până la ora 19.00, când este programată începerea partidei.


Preţurile tichetelor de intrare nu au fost încă anunţate, dar este de presupus că ele vor rămâne neschimbate, adică: 5 lei la Tribuna I, 2 lei la Peluza 1 (Nord) şi 10 lei la Tribuna Zero.

În vederea fluidizării procesului de acces, clubul recomandă fanilor să vină la arenă cu cel puțin 30 de minute înainte de startul jocului.

Partida Oţelul – Ceahlăul Piatra Neamţ se va disputa marţi, 3 noiembrie 2015, cu începere de la ora 19.00, fiind transmisă în direct pe DigiSport, dar toţi fanii adevăraţi ai echipei sunt aşteptaţi la stadion!

NU UITAŢI! Cei care doresc să ofere echipei roş-alb-albastre un mic ajutor o pot face achiziţionând stickere şi programul de meci realizat de suporteri pentru suporteri, care se vor distribui la porţile stadionului.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Redboy » 01-11-2015 15:56

Abia astept. Chiar cred ca de data asta o sa vina mai multi suporteri. Ar fi pacat.

PS - Am lansat astazi un joc online... Cred ca nu deranjez pe nimeni daca las link-ul aici : www.EnjoyBetting.net . :P

Redboy

Login sau crează cont pentru a comenta              |