STIRI Liga I Oţelul revine cu sediul în Galaţi!

LSG '93LSG '93COMUNICAT LSG ’93: “Așa cum v-am anunțat, la începutul lunii noiembrie Liga Suporterilor Gălățeni a inițiat o întrevedere cu administratorul judiciar al FC Oțelul Galați, Mihail Bojincă, în care au fost dezbătute mai multe subiecte extrem de importante pentru viitorul clubului roș-alb-albastru. Una dintre temele principale abordate de reprezentanții asociației noastre a fost revenirea clubului Oțelul la Galați din punct de vedere juridic, prin mutarea sediului social.


Administratorul judiciar a estimat că acest fapt se va întâmpla până la finalul acestui an, iar angajamentul luat în fața suporterilor a fost dus la îndeplinire în această săptămână. Astfel, asociația noastră a fost informată că au fost finalizate demersurile necesare prin care sediul social al FC Oțelul va reveni la Galați, mai exact în incinta Bazei Sportive „Zoltan David” (Ancora).
Liga Suporterilor Gălățeni salută această decizie de a repara eroarea ce a decis mutarea Oțelului din punct de vedere juridic din orașul în care s-a consacrat și speră ca acest pas să reprezinte o emulație în rândul comunității gălățene. De asemenea, LSG 93 își reafirmă sprijinul necondiționat pe care îl acordă clubului-fanion al orașului Galați și speră ca demersurile inițiate să fie susținute și de alte persoane ce vor binele FC Oțelul Galați. Am câștigat o bătălie, lupta continuă!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otzelarul » 19-11-2015 15:12

In sfarsit o veste buna :-) :-) :-)

Adunarea Generală a acționarilor FC Oțelul a aprobat mutarea sediului social al clubului la Galați
Pe data de 16 noiembrie 2015 a avut loc ședinta Adunării Generale Ordinare a Asociaților Fotbal Club Oțelul SA, pe ordinea de zi fiind aprobarea schimbării sediului social al clubului. În urma voturile exprimate, Adunarea Asociaților a decis, cu un procent de 100% din capitalul social, ca noul sediul social să fie situat în Galați, pe Str. Alexandru Davila, nr. 1, la Baza Sportivă „Zoltan David” (fosta Ancora), imobil ce se află în proprietatea clubului.
Astfel, FC Oțelul Galați se întoarce din punct de vedere juridic în orașul în care și-a desfășurat activitatea în cei peste 50 de ani de existență, alături de admirabilii noștri suporteri și comunitatea locală.
În plus, FC Oțelul Galați a demarat deja procesul de înregistrare a acestor modificări la Federația Română de Fotbal, urmând ca schimbarea sediului social să poată fi oficializată la FRF până la începerea unui nou sezon competițional.

otzelarul

Login sau crează cont pentru a comenta              |