STIRI Liga I AGA FC Oțelul a aprobat mutarea sediului social al clubului la Galați

FCO redevine FCOGFCO redevine FCOGComunicat FC Oţelul Galaţi: “Pe data de 16 noiembrie 2015 a avut loc ședinta Adunării Generale Ordinare a Asociaților Fotbal Club Oțelul SA, pe ordinea de zi fiind aprobarea schimbării sediului social al clubului. În urma voturile exprimate, Adunarea Asociaților a decis, cu un procent de 100% din capitalul social, ca noul sediul social să fie situat în Galați, pe Str. Alexandru Davila, nr. 1, la Baza Sportivă „Zoltan David” (fostă Ancora), imobil ce se află în proprietatea clubului.


Astfel, FC Oțelul Galați se întoarce din punct de vedere juridic în orașul în care și-a desfășurat activitatea în cei peste 50 de ani de existență, alături de admirabilii noștri suporteri și comunitatea locală.
În plus, FC Oțelul Galați a demarat deja procesul de înregistrare a acestor modificări la Federația Română de Fotbal, urmând ca schimbarea sediului social să poată fi oficializată la FRF până la începerea unui nou sezon competițional.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 marian66six » 19-11-2015 16:22

Vreau sa ma bucur, dar ultima fraza imi da fiori. Inseamna cumva ca schimbarea sediului social nu se poate face la FRF decat dupa incheierea sezonului? Poate cineva sa explice mai pe intelesul tuturor cand ar putea practic echipa sa fie finantata de la bugetul local?

marian66six

  •  
  •  

#2 alfar » 19-11-2015 20:56

am vrut sa imi exprim o parere si am cautat articolul din site-ul asta cu ceea ce a spus primarul legat de OTELUL, aia cu OTELUL bucuresti, s.a.m.d dar nu-l mai gasesc......??!!

alfar

  •  
  •  

#3 Dregan » 19-11-2015 21:40

Citez pe alfar:
am vrut sa imi exprim o parere si am cautat articolul din site-ul asta cu ceea ce a spus primarul legat de OTELUL, aia cu OTELUL bucuresti, s.a.m.d dar nu-l mai gasesc......??!!

Presupun ca asta cauti: dunareabatrana.ro/.../...

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |