STIRI Liga I “Sefer a avut ofertă din străinătate”

Antonio SeferAntonio SeferLa plecarea de la Oţelul, Cristian Munteanu a vorbit la emisiunea radiofonică Lider Sportiv şi despre situaţia jucătorilor de la Galaţi. El a declarat că singurul fotbalist care a avut o ofertă de a pleca a fost Antonio Sefer, care ar fi fost dorit chiar de către o formaţie din străinătate!  


Cristi Munteanu: “Jucătorii au contracte semnate, nu pot pleca pur şi simplu. Eu le-am spus: profitaţi de numele Oţelul, profitaţi de echipa asta, chiar dacă nu sunt bani, chiar dacă nu sunt condiţii, jucaţi cât mai bine dacă vreţi să prindeţi contracte la alte echipe. Singura ofertă pentru un jucător, o ofertă clară, a fost pentru Antonio Sefer, fotbalist pe care eu l-am adus la suprafaţă, i-am văzut calităţile. De fapt, Florin Marin a fost cel care l-a remarcat şi ne-a zis de el încă de acum jumătate de an. Ne-a spus că avem un jucător talentat şi că trebuie să avem grijă de el. A fost o ofertă chiar din străinătate pentru el. N-am discutat suma pentru că sezonul e în desfăşurare şi urma ca din iarnă să poată fi vândut.”  

Comentarii   
  •  
  •  

#1 romeo » 03-12-2015 18:04

Sa il lasam in plata Domnului pe Munteanu C si sa ii uram succes la noua sa echipa!
Nu inteleg inflatia asta de stiri legate de acest ex angajat de la Otelul Galati!!
Rezultatele lui Cristi Munteanu ? din punct de vedere sportiv ( era directorul sportiv al echipei) sunt cele 9 puncte -penultimii in liga 2; din punct de vedere administrativ a fost bataios, din pacate instinctual si fara rezultate!
Crist Munteanu, daca nu isi revizuieste calitatile de lider , nu va fi nicicand un conducator adevarat!
Apropo... si CM putea profita de numele Otelul pentru a-si face o carte de vizita solida ..nu a facut-o si a ajuns in liga 3, unde probabil vom ajunge si noi !
Sa ne vedem de ale noastre !!

romeo

  •  
  •  

#2 Tudor » 03-12-2015 21:08

Pai si acum ce facem? Vom fi doar pepiniera pentru altii in continuare? O echipa puternica isi mentine jucatorii buni. Stiu ca nu suntem in stare acum sa pastram ceva, dar pe termen lung asta trebuie sa se intample. Iar daca dam ceva, sa dam pe bani multi. Dar ca sa se intample asta, trebuie ca si jucatorii sa lupte pentru fiecare minge. Altfel, vor ajunge si ei in liga a treia (din nou) sau chiar mai jos. In cel mai fericit caz vor ajunge la alta echipa din a doua liga, dar vor prinde radacini pe banca.

Tudor

  •  
  •  

#3 bigsorin » 04-12-2015 10:59

corect romeo la o saptamana de la demia lui CM nu stim cine va fi noul conducator asta e cel mai important lucru nu ce face fostul care sa fim seriosi a venit la o echipa in liga 1 si a lasat una mai aproape ca oricand de liga 3

bigsorin

  •  
  •  

#4 jQkEr » 05-12-2015 13:29

A avut oferta de la Atletico Madrid, mai exact.

jQkEr

Login sau crează cont pentru a comenta              |