STIRI Juniori Oţelul a învins Atletico Madrid la juniori!

Grupa Otelul 2008Grupa Otelul 2008Săptămâna trecută s-a disputat în capitală Cupa Juniorului AEB, o competiţie internaţională pentru juniori. Oţelul Galaţi a fost reprezentată cu onoare de micuţii de la Grupa 2008 antrenată de Bogdan Balaban. Micuţii gălăţeni au obţinut un loc 2 de senzaţie învingând printre altele pe celebra Atletico Madrid. Iată rezultatele Oţelului 2008 de pe parcursul turneului: 1-2 cu Juniorul Bucureşti, 1-1 cu Concordia Chiajna, 4-2 cu Atletico Madrid, 4-3 la penalty-uri cu Colţea Braşov (semifinale) şi 1-4 în finala cu SC Bacău. În urma acestor rezultate micii oţelari s-au ales cu un premiu în echipament sportiv în valoare de 1.000 de lei, iar portarul Bogdan Matei a plecat acasă cu trofeul de cel mai bun goalkeeper al competiţiei!


LOT: Bogdan Matei, Mihnea Popa, Adriano Digrandi, Denis Scumpu, Raul Nistor, Rareş Patriche, Boris Iamandi, Mario Căuş, Rareş Ciurea, Mario Roşu, Radu Anghelinei, Ştefan Hilohe.

Bogdan Balaban (antrenor Oţelul 2008): „Creştem şi, aşa cum am mai spus, copiii sunt pe un drum ascendent. Sunt tare mândru de aceşti pitici, pentru mine ei sunt pe locul 1 şi vreau să mulţumesc clubului şi, nu în ultimul rând părinţilor pentru susţinere. Dacă echipa de seniori trece prin momente dificile, măcar noi cei mici să-i mai bucurăm pe suporteri. Oţelul nu va muri, aştept să ni se alăture şi alţi copii născuţi 2008-2009 dornici să facă performanţă.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |