STIRI Liga I “Lumea a început să vină la stadion pentru Florin Cernat”

Florin Cernat Florin Cernat Prezent în studioul Divizia Locală, de la Digi24 Galați, fostul conducător al Oțelului, Cristian Munteanu, a vorbit despre una dintre cele mai mari realizări ale sale, transferul lui Florin Cernat:

”Aşa este, e cea mai mare realizare a mea de la Oţelul. Florin, în acea perioadă, luase decizia de a se retrage. Aștepta ceva oferte de prin străinătate, iar în caz că nu se concretizau dorea să se retragă. Nu a fost ușor să îl conving pe Florin Cernat. El nu este un tip sucit, dar se gândește și se lasă greu. S-a gândit de 5 ori înainte să ia decizia, dar a făcut bine că s-a întors la Oțelul. Prima dată când a venit nu prea avea cu cine juca, dar din iarnă s-au adus jucători, și-a relansat cariera la Oțelul. Când a venit i-am spus: Numărul tău în România nu mai există. Cine poartă numărul 10 acum în România, fără supărare, dar nu e număr 10. Aşa că pentru mine ăsta rămâne cel mai frumos moment la Oţelul: când Cernat a semnat contractul. După ce Florin a venit la echipă și lumea a început să vină la stadion pentru el”, a spus Cristi Munteanu.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 20-12-2015 02:05

Nu neaparat...lumea a inceput sa vina la stadion din 2011 de cand am castigat titlul si supercupa..Si in primul rand vii la stadion ca sa vezi toata echipa Otelul ,ca sa vezi fotbal,ca sa vezi echipa Otelul nu doar un jucator vedeta..Si..sa fim seriosi Cernat nu e Messi..as putea spune ca ...Viorel Tanase ,Dorinel Munteanu ,Petre Grigoras sunt mai importanti decat Cernat..
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |