STIRI Liga I Cum poate fi finanţat Oţelul de către Primărie

Marius StanMarius StanÎn doar 3 luni de zile, situaţia Oţelului s-a schimbat la 180 de grade. De la un faliment anunţat ca şi sigur în septembrie, anul curent, echipa noastră s-a scuturat de datoriile de aproximativ 5 milioane de euro către ANAF, iar acum este pregătită să revină pe linia de plutire prin readucerea sediului social la Galaţi şi schmbarea formei de organizare juridice. Primarul Marius Stan a anunţat deja pentru Viaţa Liberă că Primăria ar putea ajuta din nou echipa roş-alb-albastră, dacă se realizează şi paşii de mai sus. Până atunci, pe 13 ianuarie 2016, conducătorii clubului trebuie să prezinte în faţa instanţei un noul plan de reorganizare în procesul insolvenţei.    


Marius Stan: "Unde la un moment dat nu era nicio şansă de a fi readus în Galaţi, am înţeles de la cei care coordonează activitatea clubului că ar fi o posibilitate să se reuşească acest lucru. Din punctul nostru de vedere, aşteptăm să se parcurgă paşii respectivi, astfel încât să poată fi finanţat şi de către Primărie. Pentru club, ar putea fi o salvare finanţarea de către Primărie, dar pentru asta mai sunt nişte etape de parcurs. Este posibilă această finanţare, condiţionată de readucerea sediul social în Galaţi, de obţinerea acceptul Federaţiei Române de Fotbal de a evolua în Galaţi şi de transformarea din societate pe acţiuni în societate non-profit. Toate aceste trei condiţii sunt obligatorii. Fără doar şi poate, voinţă din partea noastră, a municipalităţii, există, nici nu se pune problema, dar trebuie îndeplinite aceste condiţii pentru a fi totul legal.  Nu e uşor, dar cei de acolo ştiu ce au de făcut.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 marianj » 28-12-2015 18:01

Se apropie alegerile si dom primar se da bine iar pe langa oameni.
−3

marianj

  •  
  •  

#2 granata » 28-12-2015 23:25

"Rau cu rau,dar si mai rau fara rau"spune o vorba din batrani!!Vrem nu vrem Stan ramane singurul om care ne poate salva in acest moment!
+5

granata

  •  
  •  

#3 Tudor » 28-12-2015 23:39

Cui nu-i convine sa vina el cu bani sa salveze clubul!
+4

Tudor

  •  
  •  

#4 Leviathan » 30-12-2015 13:37

Nu v-ati saturat sa-l mancati de fund? Eu propun sa treceti si in fata acum, ahaha.
−3

Leviathan

Login sau crează cont pentru a comenta              |