STIRI Liga I “Sufăr pentru Oţelul”

Florin CernatFlorin CernatPrezent în teren la evenimentul caritabil “Nu te teme să mă iei în braţe”, fostul căpitan al Oţelului, Florin Cernat, a vorbit despre situaţia clubului la care a crescut.


"Îmi pare foarte rău că s-a ajuns în situaţia asta. Sufar şi eu, dar asta e viaţa. Sper să plătească cei care au adus Oţelul aici", a declarat Florin Cernat.

Căpitanul Oțelului a disputat în sezonul trecut 27 de meciuri în tricoul roş-alb-albastru, decarul “oțelar” reușind să marcheze 6 goluri și să paseze decisiv de 9 ori, deşi nici măcar nu a mai fost plătit. În ciuda acestor cifre, formaţia noastră a retrogradat, iar Florin Cernat a semnat un contract valabil pe două sezoane cu FC Viitorul Constanţa, formație antrenată și patronată de Gheorghe Hagi, fiind bineînţeles unul dintre cei mai buni jucători ai echipei aflate acum pe locul 2 în Liga 1.  

Florin Cernat (la plecarea de la Oţelul): „Mă gândeam să mă retrag la Oțelul, dar se pare că lucrurile nu vor sta așa. Voiam să îmi închei cariera acolo unde am început-o. Nu mai pot juca 3-4 ani, însă un an mai pot sigur. Când n-o să mai pot, ridic mâna și mă retrag.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |