STIRI Liga I AZI: Termen important în procesul insolvenţei

Otelul si tribunalul - Episodul 99Otelul si tribunalul - Episodul 99Astăzi, Oţelul Galaţi “joacă” un nou meci prin sălile de judecată. Este un nou termen la Tribunalul Bucureşti în procesul insolvenţei, în care a ales să ne bage patronatul în 2013.

Vă reamintim că, pe 14 decembrie 2015, clubul a primit o veste uriaşă, mai exact Curtea de Apel București a decis în favoarea FC Oţelul Galaţi care cerea ştergerea unei datorii de aproximativ 5 milioane de euro către ANAF! Prin acest verdict favorabil de acum o lună şansele de salvare ale echipei de legendă gălăţene au crescut. Această invalidare a datoriei imputate de către Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice va avea cel mai probabil efectul scontat şi în procesul de insolvenţă, acolo unde acum se poate realiza un nou plan de reorganizare viabil, pentru termenul de azi, 13 ianuarie 2016!
La ultimul termen, cel din 21 octombrie 2015, Tribunalul Bucureşti a decis să amâne decizia în cazul noului plan de reorganizare al Oţelului. Forza Oţelul, suntem cu inima lângă tine!

Login sau crează cont pentru a comenta              |