STIRI Liga I Soarta Oţelului va fi decisă în maxim 2 săptămâni

FOTO by DucuFOTO by DucuTribunalul Bucureşti a rămas astăzi în pronunţare cu privire la noul plan de reorganizare al Oţelului. Verdictul în procesul insolvenţei, care ar putea salva Oţelul sau care ar putea îngropa clubul de legendă gălăţean, urmează a fi pronunţat în maxim 2 săptămâni!

Astfel, suporterii mai au de aşteptat maxim 14 zile pentru a şti ce se va întâmpla cu echipa lor de suflet. Administratorul judiciar a realizat un nou plan de reorganizare pe baza căruia speră că insolvenţa Oţelului va fi prelungită, pentru a da şansa echipei de a se redresa în anii următori.  
Toată lumea speră într-un verdict favorabil, mai ales că pe 14 decembrie 2015 clubul a primit o veste uriaşă, mai exact Curtea de Apel București a decis în favoarea FC Oţelul Galaţi care cerea ştergerea unei datorii de aproximativ 5 milioane de euro către ANAF! Prin acest verdict favorabil de acum o lună şansele de salvare ale echipei de legendă gălăţene au crescut. Această invalidare a datoriei imputate de către Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice va avea cel mai probabil efectul scontat şi în procesul de insolvenţă.
Câştigarea procesului cu Fiscul este cheia portiţei de salvare, deoarece formaţia noastră a rămas cu nici 10% din datoriile actuale! Trebuie precizat că majoritatea datoriilor rămase – în afara celor contestate de la Fisc – sunt către foştii jucători şi antrenori. Aceştia nu vor mai primi absolut niciun ban în cazul nefericit în care clubul va fi declarat în faliment. De aceea, conducerea executivă a Oţelului are un plan din care ambele tabere ar avea de câştigat şi anume acela de a oferi acţiuni la club acestor creditori în schimbul banilor datoraţi.

Login sau crează cont pentru a comenta              |