STIRI Liga I Soarta Oţelului ar putea fi decisă pe 25 ianuarie

Moare Otelul / Muriti si voi (Mesaj al galeriei in 2014)Moare Otelul / Muriti si voi (Mesaj al galeriei in 2014)Verdictul cu privire la soarta Oţelului ar putea fi dat peste exact o săptămână! Instanţa a dat termen data de 6 aprilie, anul curent, pentru a se convoca Adunarea Creditorilor în termenele prevăzute de lege în vederea supunerii la vot a planului de reorganizare iniţial cu luarea în considerare a intervenirii amnistiei fiscale. Cum Adunarea Creditorilor a fost convocată pentru 25 ianuarie 2016, foştii jucători, antrenori sau alte firme care au datorii de încasat de la clubul Oţelul, ar putea decide soarta acestuia!

Astfel, suporterii mai au de aşteptat 7 zile pentru a şti ce se va întâmpla cu echipa lor de suflet. Administratorul judiciar a realizat un nou plan de reorganizare pe baza căruia speră că insolvenţa Oţelului va fi prelungită, pentru a da şansa echipei de a se redresa în anii următori.  

Toată lumea speră într-un verdict favorabil, mai ales că pe 14 decembrie 2015 clubul a primit o veste uriaşă, mai exact Curtea de Apel București a decis în favoarea FC Oţelul Galaţi care cerea ştergerea unei datorii de aproximativ 5 milioane de euro către ANAF! Prin acest verdict favorabil de acum o lună şansele de salvare ale echipei de legendă gălăţene au crescut.
Câştigarea procesului cu Fiscul este cheia portiţei de salvare, deoarece formaţia noastră a rămas cu aproximativ 15% din datoriile iniţiale! Trebuie precizat că majoritatea datoriilor rămase sunt către foştii jucători şi antrenori. Aceştia nu vor mai primi absolut niciun ban în cazul nefericit în care clubul va fi declarat în faliment. De aceea, conducerea executivă a Oţelului are un plan din care ambele tabere ar avea de câştigat şi anume acela de a oferi acţiuni la club acestor creditori în schimbul banilor datoraţi.

Login sau crează cont pentru a comenta              |