STIRI Liga I Oţelul şi-l doreşte pe Ibeh

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuApariţia lui John Ibeh - fost campion cu Oţelul - la antrenamentele echipei nu este o simplă întâmplare. Cei din staff-ul roş-alb-albastru au declarat deja că şi-l doresc pe valorosul jucător nigerian pentru returul de campionat. Nici fobalistul de 29 de ani nu a dat un răspuns negativ, dar totul depinde şi de clarificarea situaţiei financiarede la club, care s-ar putea îmbunătăţi odată cu preluarea echipei de către acţionari gălăţeni! Până atunci, Ibeh a cerut voie conducerii să se antreneze cu Oţelul, el fiind în afara circuitului fotbalistic de ceva vreme.  


John Ibeh: “Să vedem ce va fi, acum nu ştiu exact ce voi face. Sunt liber de contract şi nu am vorbit cu nimeni de la vreun alt club până acum.”

Daniel Florea: “Sper să rămână, nu ai cum să nu vrei un aşa jucător. Pentru el, ca să reintre în circuit, ar fi ideal să prindă un ciclu complet, pregătire bună şi apoi să înceapă să joace, pentru că, dacă nu te vede nimeni jucând, este mai greu să prinzi un contract bun.”

John Ibeh (29 de ani) s-a despărţit de Oţelul în 2012, când i-a expirat înţelegerea cu formaţia gălăţeană. El venise la Galaţi liber de contract în 2009. Cel poreclit de suporteri “Neculai” sau “Roşcatul” s-a născut în oraşul Port Harcourt şi are cetăţenie spaniolă, pe lângă cea nigeriană. În cariera sa de fotbalist a mai evoluat la FC Amsterdam, Hapoel Tel Aviv, DWS Amsterdam, UTA Arad, Pandurii Târgu Jiu şi Aris Salonic. După ce a câştigat campionatul şi Supercupa României, a prins şi 2 meciuri de Liga Campionilor, dar apoi a intrat în dizgraţie, lustruind banca de rezerve. Per total a strâns 56 de meciuri în tricoul formaţiei noastre, marcând 6 goluri.

Login sau crează cont pentru a comenta              |