STIRI Liga I “Nu putem să stăm o lună fără antrenament”

George CârjanGeorge CârjanGeorge Cârjan, atacantul Oțelului, a vorbit despre situația prin care trece acum gruparea roș-alb-albastră.

“Din păcate am primit și noi aseară vestea. S-a sistat toată pregătirea pană pe 25 februarie. Mai multe nu știm. Noi am facut cerere la doamna Alina, la domnul Bojincă, nu putem să stăm o lună de zile fără antrenament. Deocamdată nu putem să ne pregătim cu nimeni până nu avem hârtia oficială. Cu această hârtie, să ni se dea actele în mână, să putem pleca. Nu poți să stai o lună și apoi pe 28 când începe campionatul să intrăm în teren. E aproape imposibil să stăm până pe 25 și să jucăm pe 28. Cred că următorul pas e falimentul, îmi pare rău să o spun. Discuții au fost cu alte cluburi, până la sfârșitul săptămânii sper să găsesc ceva. Ditamai orașul, cu campioana și supercampioana din 2011, a ajuns fără echipă, e ceva de necrezut.”, a spus George Cârjan.

 Activitatea Oțelului a fost suspendată până la data de 25 februarie. 

Comentarii   
  •  
  •  

#1 leutzu » 27-01-2016 20:11

rusine galati ai lasat sa moara unul din putinele simboluri pe care le mai ai..............o luam de la capat din liga a 5 a mereu am crezut ca otelul e vesnic.

leutzu

Login sau crează cont pentru a comenta              |