STIRI Liga I ”Nu mă așteptam ca Narcis Răducan să ceară falimentul Oțelului”

Narcis RaducanNarcis RaducanLa Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, legenda roș-alb-albastră, Cristi Munteanu, a declarat că nu se aștepta ca doi dintre foștii componenți ai Oțelului, Narcis Raducan și Cristi Sîrghi, să ceară falimentul echipei:

”Nu trebuie să ascund faptul că nu mă așteptam ca fostul conducător, Narcis Răducan, care a mâncat o pâine albă de la Galați, a muncit aici la această echipă, sau Cristi Sîrghi, care la fel a jucat 6 sau 8 ani la Oțelul, să ceară falimentul. La lucrurile astea nu mă așteptam. Ei au pus interesul personal în față. Să nu uităm că această echipă a hrănit multe guri, a oferit multe satisfacții gălățenilor. Oțelul este o echipă care consuma sute de mii de euro pe an în Liga a II-a. Dacă se făcea front comun între societățile cu profit din Galați se putea merge mai departe. Dar nu se vrea, oamenii care au societăți cu profit nu iubesc fotbalul. E păcat. Moare un simbol al Galațiului, iar lumea își va da seama peste ceva timp”, a spus Cristi Munteanu.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 schillaci » 31-01-2016 20:26

Eu din câte știu, tocmai cei cu bani de primit ( lăsând la o parte faptul ca au mâncat o pâine aici ) ar fi afectați de falimentul clubului. În felul asta chiar nemaiavand șanse sa-si recupereze datoriile. Nu vi se pare ciudat ? Eu cred ca li s-a cerut să aibă această poziție celor doi de către persoane care au interesul ca acest club să între în faliment. Probabil se vor niște urme șterse sau se vrea brand-ul pe moca...ori și una și altă. Nici nu vreaun sa mai zic pe cine bănuiesc ca se află în spatele deciziilor lui Sârghi și Raducan...
+2

schillaci

  •  
  •  

#2 Laguna GT » 31-01-2016 21:37

In mod normal se poate spune ca tocmai cei care au bani de incasat sufera daca societatea respectiva intra in faliment. Pe de alta parte, procedura falimentului poate fi privita ca o ultima solutie pentru ei ca sa recupereze sumele prin vanzarea bunurilor societatii de catre lichidator. Depinde de la caz la caz....

Ca sa zic asa, banuiesc pe cine banuiesti...... :lol:
Personal refuz sa ma gandesc la lucruri de genul asta pentru ca nu pot concluziona ca tot ce este in jurul Otelului este doar teoria conspiratiei. Prin actiunile pe care le-a facut Adamescu pot trage concluzia ca asta a vrut. Sa ia banii din club si sa-l lase sa moara. Asta e vizibila, e clara. Sa merg mai departe si sa ma gandesc ca este un papusar in spate care dirijeaza oameni pentru a falimenta Otelul (si eventual a-l prelua ulterior) .... asa ceva nu pot sa cred.

Laguna GT

  •  
  •  

#3 DanielT » 31-01-2016 22:15

De unde știți că foștii angajați ai clubului nu au aprobat planul de reorganizare? Doar pentru că s-a trezit vorbind Munteanu? Știe cineva din cei care comentează cine a votat împotriva și cine a votat pentru?

DanielT

Login sau crează cont pentru a comenta              |