STIRI Liga I “Ticăloşii m-au făcut să ies în poziţia de delator”

Marius StanMarius StanPrimarul Galaţiului şi totodată fostul preşedinte al Oţelului a afirmat la rubrica Penalty a emisiunii Matinalul de Seară, de la ExpressTV, că primeşte nemeritat injurii de la suporteri pentru situaţia de acum de la Oţelul. Edilul-şef a mai precizat că Adamescu şi compania au devalizat clubul, el demonstrând cu acte acest lucru. De asemenea, fostul preşedinte de club a ţinut să-i întrebe pe cei care îi aduc injurii de ce fac asta, având în vedere că în mandatul său s-au realizat cele mai marei performanţe ale Oţelului.


Marius Stan: “Am lăsat bani în cont, am lăsat tot ce trebuie la un club organizat, era cel mai bine organizat poate din ţară, dar şi-au bătut joc unii şi acum primesc eu injuriile. Ba a mai îndrăznit un ticălos de genul administratorului din acea vreme, nu îi mai dau numele că îi fac reclamă, să îndrăznească să spună că Stan a făcut şi a dres cu banii. Ticăloşii, m-au făcut să ies în poziţia de delator şi să arăt documentele prin care se demonstra indubitabil jaful lor! Păi nu le e ruşine!? Cei care mă înjură, de ce mă înjură, pentru că am obţinut cea mai mare performanţă, pe care nu o visa nimeni, pentru asta!?”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 granata » 01-02-2016 11:40

Ai lasat 7 mil in cont!!Restul pana la 19?Datoria catre fisc?..Noul stadion?..Respect pt ce ai realizat la club,dar fii umil si recunoasteti si greselile domnule primar!
+2

granata

  •  
  •  

#2 Laguna GT » 01-02-2016 12:37

@granata:
Si de la mine ai '+1'.


Poate in discutiile care vor exista saptamana asta intre primar si suporteri se vor spune/clarifica multe lucruri.
+1

Laguna GT

  •  
  •  

#3 schillaci » 01-02-2016 14:33

Ce discurs, ce încheiere ! Mi-au dat lacrimile...cum îl acuza lumea...și el e curat ca lacrima...
+2

schillaci

  •  
  •  

#4 Uzzy » 01-02-2016 17:00

Omu' are tupeu, nu gluma! :-x Deja ne insulta tuturor inteligenta (nu suntem noi asa de straluciti, dar totusi, gandim mai profund decat o maimutica, cel putin asa cred ) :o
−1

Uzzy

  •  
  •  

#5 theflyer » 01-02-2016 17:58

Marius Stan e ca in povestea aia ca daca spui o minciuna de 1000 de ori, acea minciuna devine in final adevar. Ce omite MS sa precizeze e cum s-a ajuns la acest Adamescu, ce rol au avut si el si Domnul Bors in a evapora aproape 13 mil de euro din banii din Champions League, s.a.m.d. Se spune ca din situatiile tulburi, iti dai seama cine le-a provocat urmarind cine a avut mai mult de castigat. Daca merg pe rationamentul asta, din triada care a facut vestita tranzactie, Stan e la Primarie (si mai vrea un mandat - poate cumpara stadionul?), Bors e CEO la Combinat, Adamescu e in arest la domiciliu (dar nu pentru manarii la Otelul ci pentru altele facute la firmele lui - plus niste acuzatii de sponsoorizari ilegale de partide). Concluzie: toti trei au plecat cu o caruta de bani di club, fiecare pe rand. Bors ca sa iasa din CA, Stan la primarie (sponsorizari cu Adamescu??) si Adamescu care (voita cacofonia) a incercat sa faca asigurari de Boeing 777 la fiecare jucator ca sa salveze Astra (culmea sponsor/beneficiar la Otelul). DNA aude sau doar se face ca lucreaza?
+1

theflyer

Login sau crează cont pentru a comenta              |