STIRI Liga I ”LSG a făcut sesizare la DNA”

Adamescu dus la judecataAdamescu dus la judecataPreședintele Ligii Suporterilor Gălățeni, Valentin Tudose, a anunțat la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, că asociaţia pe care o prezidează a făcut sesizare la DNA, cu privire la modul în care Dan Adamescu a luat banii din conturile clubului Oțelul:

”Liga Suporterilor Gălățeni a făcut sesizare la Direcția Națională Anticorupție privitor la modalitatea prin care Adamescu a luat banii de la club prin Astra Asigurări, adică modul prin care a sifonat banii mulți, puțini, patru sau șase milioane de euro. Cu acei bani și cu drepturile TV se putea ține echipa în prima ligă. Noi, Liga Suporterilor Gălățeni, am făcut o sesizare la DNA, prin care ne-am exprimat nedumerirea la faptul că banii s-au sifonat prin societatea lui de asigurări, iar clubul a rămas falit. În urma sumelor luate din club, duse spre Astra Asigurări, societate aflată în faliment, domnul Adamescu știa că societatea este pierdută”, a spus Valentin Tudose.

www.sportgalati.com

Comentarii   
 •  
 •  

#1 bogdanmihai » 03-02-2016 11:13

Nu e putin cam tarziu?

bogdanmihai

 •  
 •  

#2 Galati1964 » 03-02-2016 12:01

Sper sa,se faca si pentru Marius Stan si Bors, ca doar au furat impreuna.
+1

Galati1964

 •  
 •  

#3 DanielT » 03-02-2016 12:23

Sesizarea a fost facuta in 2015 dar nu a putut sa fie facuta publica pentru ca mai existau sperante ca Adamescu sa lase clubul din mana. Totusi o sesizare la DNA, sau chiar o implicare in investigatii a celor de acolo nu inseamna ca actuala societate care administreaza Otelul nu va intra in faliment. De la intrarea in insolventa pana azi cei care au gestionat clubul nu numai ca nu au platit din datorii ci au facut mult mai multe astfel ca cei care ar dori sa investeasca la Otelul si sa salveze clubul ar trebui sa cheltuie milioane de euro si tot s-ar putea sa mai apara pe parcurs tot felul de smecherii facute de actionarii TNG. Sa mai spunem ca sponsorul principal Astra Asigurari apare la masa credala cu aproape 1 milion de euro care inseamna jumatate din suma tuturor creditorilor dupa ce s-au redus datoriile la Finante. Pentru Galati1964 ar trebui spus ca dupa preluarea clubului de catre TNG actionarii au facut un audit si toate sumele cheltuite de fosta conducere au reiesit ca fiind legale si justificate.

DanielT

 •  
 •  

#4 romeo » 03-02-2016 13:29

LSG este un grup de suporteri ai sportului din Galati, autonom financiar si nu dam explicatii nimanui pentru actiunile noastre ..gen " Nu e putin cam tarziu " Cei care vor actiuni "la timp" ii invitam la Liga ( sa fie membrii, sa cotizeze ) sa isi sustina propunerile. In privinta "prietenului" Galati 1964 ramas blocat pe partea cu Stan si Bors, il rugam sa isi asume acuzatiile de "ca doar au furat impreuna" si sa le sustina in fata legii sub forma unor sesizari ( asa cum a facut Liga cu sesizarea catre DNA, unde nu acuzam persoane, doar semnalam nereguli )sau sa isi pregateasca apararea pentru calomnii repetate, verdictul ca " au furat impreuna" nu il poate da decat Justitia. Noi nu incurajam astfel de atitudini revansarde si cautam solutii pentru ceea ce mai poate fi salvat din FC Otelul Galati.
−6

romeo

 •  
 •  

#5 Laguna GT » 03-02-2016 13:41

@romeo:
'+1' de la mine.

Cand sustineam aceleasi idei pe alte topicuri, eram catalogat ca 'postac a lui Stan'. E bine de stiut ca, in special acolo unde trebuie (gen LSG), sunt oameni cu capul pe umeri, care inteleg cum se pune problema.
E atat de simplu de acuzat (pentru ca vezi Doamne pare a fi evident), dar nimeni nu vine cu vreo dovada.
−4

Laguna GT

 •  
 •  

#6 Leviathan » 03-02-2016 14:01

voi nu urmariti la tv in ce se lafaie adamescu si fiisu, etc?? Cred ca glumiti cu dna, cea mai proasta idee este sa te bagi in gura lupului, riscati pe capete sa va bage la bulan, nu stiu in ce lume traiti, sa crezi in dna... doamne
−1

Leviathan

 •  
 •  

#7 theflyer » 03-02-2016 14:26

Citez pe romeo:
LSG este un grup de suporteri ai sportului din Galati, autonom financiar si nu dam explicatii nimanui pentru actiunile noastre ..gen " Nu e putin cam tarziu " Cei care vor actiuni "la timp" ii invitam la Liga ( sa fie membrii, sa cotizeze ) sa isi sustina propunerile. In privinta "prietenului" Galati 1964 ramas blocat pe partea cu Stan si Bors, il rugam sa isi asume acuzatiile de "ca doar au furat impreuna" si sa le sustina in fata legii sub forma unor sesizari ( asa cum a facut Liga cu sesizarea catre DNA, unde nu acuzam persoane, doar semnalam nereguli )sau sa isi pregateasca apararea pentru calomnii repetate, verdictul ca " au furat impreuna" nu il poate da decat Justitia. Noi nu incurajam astfel de atitudini revansarde si cautam solutii pentru ceea ce mai poate fi salvat din FC Otelul Galati.

Salut Romeo. Pana la urma e un site de suporteri, iar la comentarii se mai merge si cu "gura lumii". Adevarul e ca inca nu se cunoaste foarte bine cum au plecat Stan si Bors din club (la Bors chiar e ceata totala). Plus, daca Bors a avut in contract vreo clauza ca el se retrage din CA daca i se platesc 2 milioane de euro, auditul nu putea decat sa constate. Inca o chestie, rezultatele auditului la preluarea clubului n-au fost niciodata facute publice, nici macar in rezumat (sau nu le-am vazut eu - si asta se poate). Daca le ai tu, ar fi o lectura interesanta, macar si pentru a afla si noi cum se conduce un club. In ceea ce priveste atitudinea revansarda, eu cred ca daca intr-un final se dovedeste ca au furat, pana la urma si eu, si tu si toti otelarii si-ar dori o revansa.
In final, tragand linie, cu totii vrem sa se solutioneze criza asta cat mai favorabil, doar ca pana la urma suntem oameni cu totii, si uneori, ne place sau nu ne place, judecam cu bruma de informatii avuta. deci nu e loc de suparare...
+7

theflyer

 •  
 •  

#8 romeo » 03-02-2016 15:04

Theflyer - respect punctul tau de vedere si sunt de acord cu el, mai putin la treaba cu "daca". Adevarat, nu este loc de suparare, avem misiunea Otelul Galati care cere Unirea tuturor fortelor locale si aici apreciez foarte mult Steel Boys pentru ca s-au alaturat LSG ( au fost prezenti la sedintele noastre si au avut propuneri si pareri pertinente si in plus au dezvoltat calea dialogului).Ca sa avem rezultate, sa avem continuitate si valoare, trebuie sa fim responsabili si sa ne asumam ceea ce facem si ceea ce spunem. LIGA asta face. Primarul poate demonstra cu acte si documente ( si a facut-o public, deja) cum s-au cheltuit banii incasati de la UEFA - Nu cunosc nici eu rezultatele auditului. Sunt convins ca D-l Bors nu a avut astfel de clauze ( 2 mil euro), iar daca au fost, au fost legale. Il acuzam degeaba pe D-l Bors, este omul care an de an a insistat pentru sponsorizarea Otelului de catre Combinat, a adus milioane la echipa! Stan este omul care a gestionat perfect aceste bugete si a iesit campion. Ambii cand au plecat, au lasat echipa cu buget de Liga 1 pentru multi ani. Scandalos este ce s-a intamplat dupa ....
In fine, parerile sunt impartite si nu contest asta...Respectam si luam in seama toate opiniile civilizate!
−5

romeo

 •  
 •  

#9 vitzamina » 03-02-2016 16:18

Otelul e în situația asta si din cauza ca permanent unora ne-a placut sa fim mintiti. Ca am fost visători. Ca nu am spus lucruri când trebuia.
Dar în ceasul al 12-lea, când falimentul bate la usa, sa mai cautam scuze si amabilitati devine penibil. Si e un mod las de a ne detasa, ca asa a fost sa fie.
E clar ca lumina zilei. Otelul a fost nu furat, un termen elegant, ci ciordit smechereste, a fost trădat, a fost umilit.
Si dacă justiția e neputincioasă sau dezinteresata, eu, ca suporter, am dreptul sa acuz si sa cer explicații. Si sunt 100% sigur ca nu voi fi dat în judecata pentru ca poate nici eu nu voi fi prins. Pot sa zic mâine ca vorbeam de un Stan pe care îl stiu eu de la grădiniță. Sau de un Bors pe care l-am mâncat la restaurant.
Nu are rost sa cautam scuze. Intreb si eu ce a intrebat granata. Otelul a fost predat cu 7 milioane in cont. Eu nu am vazut justificari pentru restul de 13 milioane. Nici rezultatele a doua audituri. Am aflat de un comision de peste 3 milioane unui impresar care a adus jucatori de 300 de mii maxim.
Puteti sa va mintiti cat vreti, realitatea e aceeasi.
+1

vitzamina

 •  
 •  

#10 romeo » 03-02-2016 16:43

"Adunarea Comitetului Creditorilor FC Oţelul SA, reconvocată pentru miercuri, 3 februarie, a decis ca jucătorii să fie lăsaţi să plece la alte echipe imediat, dar nu după rezilierea contractelor, ci sub formă de împrumut, până la vară. Cum pentru majoritatea jucătorilor contractele expiră la sfârşitul acestui sezon, practic ei devin jucători liberi în urma acestei decizii. Reamintim că activitatea echipei de seniori a fost suspendată până la data de 25 februarie.
Dintre cei trei membri ai Comitetului Creditor, Agenţia de Administrare Fiscală (ANAF) s-a pronunţat pentru deschiderea procedurii de faliment, ţinând cont că „fonduri pentru desfăşurarea activităţii nu există” şi că administratorul judiciar nu a precizat numele unor potenţiali investitori şi nici documente din care să rezulte intenţia certă a acestora de a prelua acţiunile Fotbal Club Oţelul SA. În ceea ce priveşte stabilirea unei agende de dezafiliere şi situaţia jucătorilor, inclusiv cei de la Centrul de Copii şi Juniori, ANAF a precizat că aceste aspecte nu intra în competenţa Comitetul Creditorilor.
În schimb, ceilalţi doi membri, ArcelorMittal şi Primăria Municipiului Galaţi, au avut puncte de vedere asemănătoare, astfel că acestea au fost majoritare şi s-au transformat în decizii ale Comitetul Creditorilor.
ArcelorMittal şi Primăria s-au pronunţat pentru continuarea activităţii fotbalistice până la data de 6 aprilie 2016, când este termen de judecată în procesul de insolvenţă, pentru a se evita dezafilierea de la Federaţia Română de Fotbal, variantă care ar împiedica redresarea debitorului (FC Oţelul SA) şi acoperirea pasivului acestuia. Pentru fondurile necesare conservării patrimoniului şi plăţii salariilor, se recomandă valorificarea bunurilor vandabile. În cazul jucătorilor, cei doi membri s-au pronunţat pentru varianta împrumutării acestora la alte cluburi.
De asemenea, ArcelorMittal şi Primăria au susţinut că este neapărat necesară revizuirea planului de reorganizare. În ceea ce priveşte punctul de pe ordinea de zi referitor la „stabilirea procedurii de negociere cu investitorii care au solicitat participarea la majorarea de capital social”, s-a solicitat administratorului judiciar să comunice creditorilor ofertele potenţialilor investitori." Viata Libera!
−1

romeo

 •  
 •  

#11 romeo » 03-02-2016 16:48

Din ce inteleg, Otelul va continua sa joace - probabil cu juniorii - pana la finalul sezonului regulat, cand mai mult ca sigur va retrograda sportiv. Insa la 6 Aprilie, daca nu vor apare surse de finantare si un plan credibil se va declara Falimentul.

romeo

 •  
 •  

#12 Laguna GT » 03-02-2016 19:17

Cum se spunea si la radio sambata, am si eu niste 'sperante de 2 lei': sa vedem un plan de reorganizare la comun intre Primarie si ArcelorMittal, asigurandu-se un buget de Liga 2 sau Liga 3 (depinde unde vom fi), dar macar sa continuam sa existam si sa fie din nou Otelul al Galatiului.

Laguna GT

 •  
 •  

#13 bogdanmihai » 03-02-2016 21:48

@romeo - nu iti inteleg replica. Vrei sa spui ca daca nu sunt membru cotizant al LSG93 nu am dreptul la o opinie? De cand vine asta? A costat actiunea asta, de depunere a unei sesizari bani? O depuneati mai devreme daca aveati mai multi membri cotizanti?! Sunt curios cam cati membri aveti..eventual aia au dreptul la o opinie, restul ...ciocu' mic.
+3

bogdanmihai

 •  
 •  

#14 Galati1964 » 03-02-2016 23:12

Romeo, cred ca transformi totul in ceva mult prea personal. Faptul ca voi aveti intalniri cu Stan, e strict problema voastra. Daca tu vezi o salvare in el, eu sincer nu vad problema asa. O sa sustin financiar cat pot eu de mult o echipa a suporterilor 100% fara implicarea din spate a lui Stan sau a altcuiva care mi-a pierdut increderea definitiv.

Tipic lui Stan...faci cacatul praf si apoi faci sedinte cu suporterii, dar nu oricum, ci tot in conditiile impuse de el. Locul, ora, impuse tot de el. De asta nu o sa facem niciun rahat niciodata. Daca se face un plan de petrmen lung , o echipa 100% a suporterilor, o sa fiu primul care contribuie financiar. Dar sa ne intoarcem la aceeasi oameni...nu, mersi.

Falimentul Otelului e cel mai favorabil pentru multi. In felul asta se sterg multe urme.Noi puteam termina lejer campionatul, daca nu se puneau bete in roate si daca multe firme care ar fi fost dispuse sa finanteze echipa, macar pentru terminarea campionatului, nu ar fi primit directive sa nu o faca.

Sa cheltuiesti 13 milioane de euro intr-un an, cand tu te descurcai foarte bine cu 3 de obicei si mai faceai si erformanta, e ciudat rau. Pacat ca unii din noi desi nu suntem deloc prosti, o facem pe prostii.
+3

Galati1964

 •  
 •  

#15 vitzamina » 04-02-2016 00:50

Citez pe Galati1964:
Sa cheltuiesti 13 milioane de euro intr-un an, cand tu te descurcai foarte bine cu 3 de obicei si mai faceai si erformanta, e ciudat rau. Pacat ca unii din noi desi nu suntem deloc prosti, o facem pe prostii.

Prietene, daca nu e prostie increderea in cine te-a vandut, ramane valabila o singura treaba. Locul slugilor e la picioarele stapanului.
Otelul trebuie sa o ia de la zero. Fara Stan, fara Bran. Echipa sa o ia ca pe vremea lui nea Puiu, din campionatul combinatului. Echipa a fost iubita fiindca venea din mijlocul galatenilor de fiecare data. De acolo isi ia energia.
Cine ii pupa pe tradatori, optiunea e personala. Dar echipa nu va mai fi libera si curata.
Echipa are traditie, istorie, sa o citim, sa ne-o aducem aminte. Sa nu stam cu mana intinsa in fata celor care ne-au scuipat.
Respectati echipa si onoarea lui Nea Puiu !

vitzamina

 •  
 •  

#16 DanielT » 04-02-2016 06:16

Voi ăstia care criticați nu aveți habar despre ce vorbiți. La ultima întâlnire cu primarul la care au fost prezenți și un reprezentant al Steel Boys și un reprezentant al Dunării Bătrâne s-a comunicat ca suporterii nu vor susține o fuziune cu Metalosport și doresc un nou Otelul din liga 4. În aceeași întâlnire ne-am interesat de modalitatea prin care Consiliul Local poate aloca bani din buget unei astfel de asociații a suporterilor. Știți doar sa înveninați atmosfera și vreți doar dezbinarea suporterilor.....poate din prostie sau chiar din interes....asta nu pot ști. Din cauza asta prevăd ca vom fi niște simpli spectatori pe la meciurile Metalosportului.

DanielT

 •  
 •  

#17 vitzamina » 04-02-2016 07:26

Exista un singur Otelul !!! Nu e nici nou, nici vechi, e pur si simplu Otelul.
Altul nou, in liga IV sau Champions League, nu ar trebui sa intereseze.
Nu dezbinam, tinem de ce e al nostru si ne intereseaza Otelul. Si se pare ca unii vor sa il arunce la cos, fiindca nu le mai convine, si sa faca altul nou.
Asa ar fi usor cu toate. Istoria obliga! Nu va asteptati sa sara lumea in sus de bucurie la clona voastra. Poate sa aiba orice nume, orice jucatori sau antrenori, Otelul e unic.
+4

vitzamina

 •  
 •  

#18 DanielT » 04-02-2016 10:16

Ce sa mai comentam degeaba, oricum fiecare dintre voi e in lumea lui asa ca sa ramanem la stadiul asta si sa speram ca fiecaruia i se va implini visul. Se discuta de ani de zile si va place sa comentati doar din anonimat. Cred ca ne pierdem timpul degeaba pe aici si doar timpul va arata cine a avut dreptate si cine nu.

DanielT

 •  
 •  

#19 romeo » 04-02-2016 10:54

Citez pe bogdanmihai:
@romeo - nu iti inteleg replica. Vrei sa spui ca daca nu sunt membru cotizant al LSG93 nu am dreptul la o opinie? De cand vine asta? A costat actiunea asta, de depunere a unei sesizari bani? O depuneati mai devreme daca aveati mai multi membri cotizanti?! Sunt curios cam cati membri aveti..eventual aia au dreptul la o opinie, restul ...ciocu' mic.


OK, sa raspundem : Nu discut despre dreptul tau la opinie,el exista atat timp cat tu crezi in el si nu este treaba mea si nici nu ma deranjeaza! Actiunile LSG sunt generate si realizate de catre membrii Ligii / pacat, sa vezi un suporter al Otelului care isi da cu parerea despre ceva despre care nu are habar. In plus, TU ca si persoana fizica de ce nu ai depus o sesizare in timpul optim ? oricine poate sa faca asta ...nu costa nimic ..doar timp si vizite pe la DNA/Parchet . Problema este ca tot timpul, dupa ce realizam ceva, apare cineva si te descurajeaza. Asta e o stare de fapt in orasul in care cel care are initiative este luat la tinta . Din acest motiv am ajuns unde suntem ..in rest multa sanatate si succes!
+1

romeo

 •  
 •  

#20 romeo » 04-02-2016 11:16

Citez pe Galati1964:
Romeo, cred ca transformi totul in ceva mult prea personal. Faptul ca voi aveti intalniri cu Stan, e strict problema voastra. Daca tu vezi o salvare in el, eu sincer nu vad problema asa. O sa sustin financiar cat pot eu de mult o echipa a suporterilor 100% fara implicarea din spate a lui Stan sau a altcuiva care mi-a pierdut increderea definitiv.

Tipic lui Stan...faci cacatul praf si apoi faci sedinte cu suporterii, dar nu oricum, ci tot in conditiile impuse de el. Locul, ora, impuse tot de el. De asta nu o sa facem niciun rahat niciodata. Daca se face un plan de petrmen lung , o echipa 100% a suporterilor, o sa fiu primul care contribuie financiar. Dar sa ne intoarcem la aceeasi oameni...nu, mersi.

Falimentul Otelului e cel mai favorabil pentru multi. In felul asta se sterg multe urme.Noi puteam termina lejer campionatul, daca nu se puneau bete in roate si daca multe firme care ar fi fost dispuse sa finanteze echipa, macar pentru terminarea campionatului, nu ar fi primit directive sa nu o faca.

Sa cheltuiesti 13 milioane de euro intr-un an, cand tu te descurcai foarte bine cu 3 de obicei si mai faceai si erformanta, e ciudat rau. Pacat ca unii din noi desi nu suntem deloc prosti, o facem pe prostii.


Leonard, realitatile sunt altele : suporterii nu vor reusi nicicand sa isi faca propria echipa/ noi nu am fost in stare sa tinem in viata actuala echipa, suntem inimosi, adevarat, dar resursele financiare sunt limitate. Nu suntem mai mult de 100 cei care sunt dispusi sa investeasca in Otelul ( am dovedit la meciuri cand prezenta la stadion era de maxim 700-800 si platitori de bilete 200-300). Avem nevoie de o sursa de finantare, Consiliul Local o poate face, pe patronii de firme din Galati nu ii intereseaza Otelul, Otelul este acum abandonat,plin de datorii, doar o mana de suporteri mai cred in el. Traim din iluzii si mai ne si porcaim intre noi. Orice renastere a Otelului nu poate face abstractie de Stan Marius cata vreme este primar, cand nu o mai fi primar situatia se schimba.ceea ce spui ca firmele au primit directive sa nu ajute Otelul trebuie sa o dovedesti cumva, pentru ca daca este asa ar fi foarte grav. Dar daca reproduci vorbele lui Cristi Munteanu, sunt foarte putin credibile. Gura lumii sloboda.
+1

romeo

 •  
 •  

#21 ADYtza74 » 04-02-2016 15:34

Bine ca s-a facut o sesizare , dar un numar de inregistrare s-a dat la aceasta plangere in urma caruia se poate urmari desfasurarea anchetei ? :eek:

ADYtza74

 •  
 •  

#22 schillaci » 04-02-2016 21:36

Ce nu inteleg eu este "grija care ne-o poartă" unii colegi-suporteri, celor ce îl suspectăm/acuzăm pe Stan de lucruri necurate, avertizandu-ne ca am putea fi dați în judecată.
Pe Adamescu putem sa-l acuzam ? Ca doar nici în cazul lui nu cred ca avem dovezi.
+1

schillaci

 •  
 •  

#23 Laguna GT » 05-02-2016 08:45

Daca te referi la proverb atunci când spui de 'grija', stai liniştit. Nu se aplică. E vorba doar despre a scoate bârna din ochii multora care consumă bit-ii ('biţii') degeaba şi care nu mai văd pădurea din cauza copacilor.
−3

Laguna GT

 •  
 •  

#24 stmt » 05-02-2016 10:35

Citez pe romeo:
LSG este un grup de suporteri ai sportului din Galati, autonom financiar si nu dam explicatii nimanui pentru actiunile noastre ..gen " Nu e putin cam tarziu " Cei care vor actiuni "la timp" ii invitam la Liga ( sa fie membrii, sa cotizeze ) sa isi sustina propunerile. In privinta "prietenului" Galati 1964 ramas blocat pe partea cu Stan si Bors, il rugam sa isi asume acuzatiile de "ca doar au furat impreuna" si sa le sustina in fata legii sub forma unor sesizari ( asa cum a facut Liga cu sesizarea catre DNA, unde nu acuzam persoane, doar semnalam nereguli )sau sa isi pregateasca apararea pentru calomnii repetate, verdictul ca " au furat impreuna" nu il poate da decat Justitia. Noi nu incurajam astfel de atitudini revansarde si cautam solutii pentru ceea ce mai poate fi salvat din FC Otelul Galati.


La cat de mult ii sustii pe cei doi se pare ca ai primit ceva material. Daca si in 2016 exista cineva care crede ca stan si bors (nu merita a le scrie numele cu lit mare) nu au fost implicati in umilirea Otelului atunci ne meritam soarta. Soarta orasului e aceasi cu cea a echipei. Ia spune-mi tu cine e personajul care a MINTIT cu o nerusinare aproape de Oscar in precedenta campanie si care l-a prezentat pe BUNUL prieten Adamescu la club?
+2

stmt

 •  
 •  

#25 Laguna GT » 05-02-2016 12:12

Spune tu, concret, negru pe alb, cum au contribuit Stan si Bors la umilirea Otelului.
−4

Laguna GT

 •  
 •  

#26 romeo » 05-02-2016 13:36

stmt : " La cat de mult ii sustii pe cei doi se pare ca ai primit ceva material "
tu crezi ca se merita continuat un dialog cu astfel de oameni ? tu crezi ca ai sa realizezi ceva la viata ta? tu crezi ca ai sa poti sustine in fata procurorului fraza cu se pare ? Va treziti vorbind pe baza teribilismului vostru de cocalari, aruncati cu acuze stanga - dreapta fara sa ve vedeti barna din ochi ..cum bine spunea Laguna GT.
Crezi ca esti grozav ..te astept joi ORA 18.00 la Siderurgistul la sediul Ligii Suporterilor sa lamurim problema cu se pare.
Poate o sa va potoliti odata cu fixismul asta de-acum diabolic.
−3

romeo

 •  
 •  

#27 vitzamina » 05-02-2016 17:45

La logical pe care o afisezi tu, romeo, Otelul e in faliment din ghinion. Ca nu e nimic negru pe alb nici impotriva lui Adamescu, care a facut asigurari la jucatori fiindca a vrut sa ii protejeze. Mare prostie mai zace prin unele capete.
Si lasa odata penibilul cu tribunalele si procurorii, ca chiar esti penibil. La o adica, nu ai negru pe alb la care Stan de pe globul pamantesc ma refer eu sau altii.
Nu uita. Locul slugilor e la picioarele stapanului. Taras si cu limba scoasa sigur nu ajungi in viata mai departe ca altii.

vitzamina

 •  
 •  

#28 romeo » 05-02-2016 19:42

Multumesc D-le Vitzamina ...Am inteles lectia Dvs.
Sanatate si succes !

romeo

 •  
 •  

#29 marvasmar » 05-02-2016 23:49

"...Se poate alege praful fara doar si poate, dar eu tot sper ca oamenii astia se trezesc la realitate. Nu au dat nimic aici si trebuie sa isi ia mainile de pe el si sa-l lase mai departe sa se dezvolte, pentru ca sunt oameni care vor sa investeasca, dar din pacate lucrurile treneaza si situatia va deveni critica in curand”, atrage atentia Marius Stan referitor la fostii actionari din Combinat. 29 mai 2012. Ce dezvoltare, ce actionari? Oricat ar vrea sa o dea la intors, pe mine nu ma poate convinge nimeni ca Adamescu nu a venit adus de el. Ca ne prezinta niste hartii despre care stim cat de usor se pot realiza la cerere in Romania, asta ma lasa rece. S-au falsificat acte de proprietate si au murit oameni cu dreptatea in mana. Eu un lucru stiu cert: de doua ori mai multi bani au disparut intr-un an si jumatate in era Bors-Stan decat au lasat ei pe mana lui Adamescu. Nu vad nici un sfant printre cei trei.
+1

marvasmar

Login sau crează cont pentru a comenta              |