STIRI Liga I RETROGRADAREA E IMINENTĂ: Jucătorii sunt liberi să plece

Otelul va fi decimataOtelul va fi decimataAdunarea Creditorilor a decis ieri, în unanimitate, ca fotbaliştii din lotul Oţelului să poată fi împrumutaţi la alte echipe imediat, până la vară. Acest lucru semnează practic sentinţa echipei roş-alb-albastre care va trebui să se prezinte cel mai probabil cu Juniorii A în Liga a II-a, pentru ultimele 8 etape rămase de disputat din retur.

Formaţia de la Dunăre va pierde cu siguranţă cei mai importanţi jucători din lot, oameni precum Grecu, Cojoc, Asanache, Murgoci, Stănescu, Miron, Chipirliu sau Cîrjan, aşa că şansele de evitare a retrogradării directe, de pe locul 13, devin practic nule. Reamintim că activitatea Oţelului a fost oricum suspendată până la data de 25 februarie, iar pe 27 se reia campionatul!
Ar mai fi de precizat că la votul prin corespondenţă de ieri, ANAF Bucureşti a cerut deschiderea procedurii de faliment la clubul nostru, motivând că nu există fonduri pentru desfăşurarea activităţii şi nici perspective pentru viitor, adică investitori dornici să bage bani la echipă. Dacă Fiscul şi-a declinat competenţa când s-a discutat despre dezafilierea Oţelului, ArcelorMittal şi Primăria Municipiului Galaţi s-au pronunţat la unison pentru continuarea activităţii fotbalistice până la data de 6 aprilie 2016, când este ultimul termen de judecată în procesul de insolvenţă!
De asemenea, tot ArcelorMittal şi Primăria au susţinut că este imperios necesar ca planul de reorganizare să fie refăcut de către administratorul judiciar!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 alas » 04-02-2016 10:22

sper sa nu se desfiinteze acest club.... :cry:
+1

alas

Login sau crează cont pentru a comenta              |