STIRI Liga I Cojoc, Asanache, Stoian, Miron şi Dajbog la Tulcea!

Samoel Cojoc & comp. s-au mutat la TulceaSamoel Cojoc & comp. s-au mutat la TulceaCinci dintre cei mai valoroşi “oţelari” au ajuns la Delta Dobrogea Tulcea, în Liga a III-a, acolo unde îi mai regăsim pe fostul manager sportiv Cristian Munteanu, dar şi pe antrenorul Daniel Florea sau preparatorul fizic, Ionel Tămăşanu. Astfel, Samoel Cojoc, Lucian Asanache, Cosmin Stoian, Ionuţ Miron şi Daniel Dajbog fac parte din lotul pregătit de Tibor Selymes şi el fost tehnician la Oţelul recent!

Jucătorii au debutat la noua lor echipă în amicalul dintre Dacia Unirea Brăila şi Delta Dobrogea Tulcea care s-a disputat la Galaţi, pe Stadionul “Siderurgistul”! Aşadar, într-un oraş în care fotbalul a murit complet se pare, se mai joacă doar meciuri ale echipelor de prin vecini. Aşa a ajuns Galaţiul în anul de graţie 2016!

Vă reamintim că plecarea jucătorilor de la Oţelul a fost posibilă prin decizia Adunării Creditorilor din 3 februarie, în care s-a votat în unanimitate ca fotbaliştii oţelari să poată fi împrumutaţi la alte echipe până la vară. Acest lucru a semnat practic sentinţa echipei roş-alb-albastre care va trebui să se prezinte cel mai probabil cu Juniorii A în Liga a II-a, pentru ultimele 8 etape rămase de disputat din retur, asta dacă formaţia noastră se va mai prezenta la acele meciuri, având în vedere că activitatea este suspendată până pe 25 februarie, iar campionatul reîncepe pe 27!

Login sau crează cont pentru a comenta              |