STIRI Liga I Portarul Grecu a plecat la Universitatea Cluj

Dorinel Grecu s-a mutat la ClujDorinel Grecu s-a mutat la ClujAşa cum era de aşteptat, lotul Oţelului se destramă după decizia administratorului judiciar de a suspenda activitatea până pe 25 februarie, dar şi după verdictul creditorilor, care au decis să lase jucătorii să plece ca împrumut. Astfel, după cei 5 jucători de valoare care au ales Delta Dobrogea Tulcea, unul dintre cei mai valoroşi componenţi ai lotului, portarul Dorinel Grecu, a fost împrumutat de Universitatea Cluj, echipă aflată pe locul 9 în Seria II-a a Ligii a II-a.    

Mihai Nădăban (antrenor de portari Universitatea Cluj): "Grecu a jucat meci de meci la Galaţi, l-am avut adversar direct când antrenam la Rapid şi se mişcă bine, e un portar cu calităţi reale.”

Portarul de 23 de ani s-a născut la Mârşani, judeţul Dolj şi a fost crescut la Şcoala de Fotbal Gică Popescu. A jucat pentru FC Olt Slatina, Progresul Corabia, Apă Craiova şi a fost în lotul celor de la CSMS Iaşi, dar fără a bifa vreun minut în prima ligă. Goalkeeperul are 1.90 m înălţime şi 82 de kilograme. Conform transfermarkt valorează 100.000 de euro. La Oţelul a fost titular şi integralist în toate cele 17 meciuri din prima parte a campionatului! El s-a făcut remarcat în special în partida de la Rapid, când a reuşit să închidă incredibil poarta în faţa atacanţilor giuleşteni.

Iată ce a spus Branko Grahovac despre Grecu, la venirea acestuia la Oţelul: „Este cel mai bun portar pe care l-am avut coechipier vreodată. Este valoros şi iubeşte fotbalul, de aceea a şi acceptat să vină la un salariu mic, ca să apere la fiecare meci. Este foarte, foarte bun şi, în plus, este şi un băiat extraordinar.”


Login sau crează cont pentru a comenta              |