STIRI Suporteri Cântăm cu toții “Dunărea Bătrână”, la lansarea cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului”

SuporteriSuporteriÎn cadrul evenimentului de lansare a cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului”, ce va avea loc luni, 8 februarie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor “Dunărea”, toți suporterii prezenți vor avea ocazia să cânte imnul celor ce iubesc roș-alb-albastru – “Dunărea Bătrână”.


Printre invitații serii se numără și Victor Udreș (OVER), cel care va interpreta superbul imn neoficial al suporterilor, care poartă și numele site-ului nostru. Este o nouă ocazie să dovedim că spiritul Oțelului încă există, în ciuda faptului că mulți ne vor doborâți.
Altfel, cartea “Nicolae Burcea, legenda Oțelului” costă 25 de lei și poate fi achiziționată la standul special amenajat de la intrarea în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 15.30 și până la 19.30.
În cadrul evenimentului de lansare a cărții vor fi prezente multe alte legende ale Oțelului, care îl vor omagia pe cel care a fost Nicolae Burcea.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Galati1964 » 07-02-2016 13:06

Astfel de evenimente tin inca vie echipa noastra. Felicitari!

Galati1964

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 07-02-2016 21:41

Chiar daca lucrez, voi incerca sa fiu prezent de la ora 16 si voi cumpara cartea. Si voi canta Dunarea Batrana chiar daca sunt afon!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |