STIRI File de poveste Despre palmaresul si sigla Oţelului

Ilie Hagioglu Ilie Hagioglu La Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, fostul conducător al Oțelului, Ilie Hagioglu, a vorbit despre sigla și palmaresul echipei, ce vor rămâne vacante dacă echipa se va desființa. Despre palmares a spus:

”Sper ca în următorii 2-3 ani palmaresul Oțelului să fie preluat de noul club Oțelul ce va rezulta din fuziunea cu Metalosport. De palmaresul Oțelului nu va fi interesat decât un club sportiv care să aibă legături cu Oțelul. Iată ce se întâmplă cu Craiova, sau FC Argeș… Nu știu cine va obține palmaresul Oțelului, dar sper ca în câțiva ani clubul care se va numi Oțelul să preia și palmaresul”, a declarat Ilie Hagioglu.   

Legat de oferta făcuta de Liga Suporterilor pentru siglă, Ilie Hagioglu a declarat: ”La siglă nu depinde de administratorul judiciar, aici depinde de creditori. Au mai rămas trei creditori: ANAF, Combinatul și Primăria. Nu cred că ArcelorMittal sau Primăria nu ar fi de acord ca sigla Oțelului să revină suporterilor, cel puțin așa văd eu lucrurile”, a spus Ilie Hagioglu.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 DanielT » 10-02-2016 15:28

Trebuie făcut același lucru ca în 2005. Nu știu câți cunosc dar acum nu va fi primul faliment al Otelului. În 2005 societatea de atunci CF Oțelul Galați ajunsese la datorii de 3 milioane de euro la stat și alte câteva sute de mii de euro datorii la jucători și antrenori. Atunci s-a înființat FC Oțelul SA cu ajutorul combinatului si a luat locul vechiului CF Oțelul. Tot atunci s-a schimbat și sigla cu cea cu care am luat campionatul și am jucat în Liga Campionilor după ani de zile. Atunci au făcut același lucru Dinamo, Poli Iași, FC Național, FC Brașov, FC Argeș și FC Vaslui.
Din păcate nu s-a învățat nimic din greșeli și peste ani unii au reușit sa ne duca în același loc de unde am plecat. Problema acum e ca nu vom mai vedea Otelul nici măcar în Liga 2. Se va porni cu noua asociație Otelul din ultima ligă sau se va lua locul singurei echipe gălățene din liga 3. Oricum ar fi vor trece ani pana când vom mai vedea fotbal de liga 1 prin Galati.
Pentru viitor eu văd o singură soluție: brandul Otelul sa aparțină suporterilor.
+1

DanielT

Login sau crează cont pentru a comenta              |