Ilie Hagioglu Ilie Hagioglu La Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, fostul conducător al Oțelului, Ilie Hagioglu, a vorbit despre sigla și palmaresul echipei, ce vor rămâne vacante dacă echipa se va desființa. Despre palmares a spus:

”Sper ca în următorii 2-3 ani palmaresul Oțelului să fie preluat de noul club Oțelul ce va rezulta din fuziunea cu Metalosport. De palmaresul Oțelului nu va fi interesat decât un club sportiv care să aibă legături cu Oțelul. Iată ce se întâmplă cu Craiova, sau FC Argeș… Nu știu cine va obține palmaresul Oțelului, dar sper ca în câțiva ani clubul care se va numi Oțelul să preia și palmaresul”, a declarat Ilie Hagioglu.   

Legat de oferta făcuta de Liga Suporterilor pentru siglă, Ilie Hagioglu a declarat: ”La siglă nu depinde de administratorul judiciar, aici depinde de creditori. Au mai rămas trei creditori: ANAF, Combinatul și Primăria. Nu cred că ArcelorMittal sau Primăria nu ar fi de acord ca sigla Oțelului să revină suporterilor, cel puțin așa văd eu lucrurile”, a spus Ilie Hagioglu.

www.sportgalati.com