STIRI Liga I "Pandurii e o echipă unită, ceea ce aveam şi la Oţelul Galaţi”

Liviu AntalLiviu AntalÎntors în Liga I, la Pandurii Târgu Jiu, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Oţelului din anul câştigării titlului, Liviu Antal, a declarat recent că a găsit la formaţia gorjeană aceeaşi echipă unită ca la Galaţi în 2010-2011.

Mijlocaşul de bandă a plusat, explicând că la Pandurii există şi jucători mai valoroşi, deşi acest lucru rămâne a fi demonstrat având în vedere că Oţelul 2011 a reuşit totuşi minunea, pe când gorjenii nici nu s-au apropiat încă de un asemenea obiectiv.  

Liviu Antal: "Pandurii e o echipă foarte unită, ceea ce aveam şi la Galaţi. E adevărat că acum, la Pandurii, sunt jucători cu o calitate mai mare. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul.”

Liviu Antal (26 de ani) a sosit la Galaţi în anul 2009, de la FCM Târgu Mureş. Per total a strâns 83 de meciuri în tricoul echipei noastre, marcând 16 goluri extrem de importante. A reprezentat Oţelul la naţională într-un meci cu Paraguay din 2011. Contribuţia sa la titlul din 2011 i-au adus statutul de legendă a clubului, oferit de site-ul suporterilor, Dunărea Bătrână, iar execuţiile spectaculoase i-au adus titulatura de Antal “Omul-Foarfecă”. A plecat de la Oţelul în 2012, la fosta rivală FC Vaslui, unde a devenit golgeterul României.

Login sau crează cont pentru a comenta              |