STIRI Liga I LA MULŢI ANI, Alexandru Perju!

Doar ei ne mai pot apara culorileDoar ei ne mai pot apara culorileAstăzi, 15 februarie 2016, atacantul Alexandru Perju împlineşte frumoasa vârstă de 18 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.


Alex este unul dintre jucătorii formaţi în propria pepinieră de talente a clubului. Evoluează ca vârf de atac şi s-a făcut remarcat deocamdată doar la juniori, acolo unde este recunoscut ca un adevărat golgeter al Oţelului. Nu a jucat niciodată pentru formaţia de seniori, dar a fost pe bancă la victoria de anul tecut, de la Tg. Mureş, când retrogradata Oţelul a decis campioana. Perju face parte din lotul juniorilor A, după ce a fost golgeter la diferite competiţii pe când a fost junior C şi B.
Dacă pe data de 25 februarie se va mai relua activitatea la club, Alexandru Perju ar putea fi unul dintre tinerii care ar trebui să înfrunte echipele din Liga a II-a, alături de ceilalţi  juniori ai clubului roş-alb-albastru.

Login sau crează cont pentru a comenta              |