STIRI Liga I Eduard Dumitru la Sporting Lieşti

Eduard DumitruEduard DumitruJucătorii Oţelului au ajuns în situaţia disperată de a se muta care încotro, majoritatea ajungând la formaţii de Liga a III-a. Este şi cazul lui Eduard Dumitru care a ajuns la Sporting Lieşti pentru care a jucat deja în meciurile amicale. Vă reamintim că Adunarea Creditorilor a decis să lase jucătorii Oţelului să plece sub formă de împrumut la alte echipe, având în vedere că oricum activitatea la clubul nostru este suspendată până pe 25 februarie!


Eduard Dumitru (20 de ani) este un produs al Centrului de Copii şi Juniori al Oţelului. A debutat în fotbalul profesionist pentru echipa satelit, iar după desfiinţarea acesteia a prins chiar un cantonament cu echipa mare, fiind lăudat de secundul Sinescu pentru calităţile sale. A fost împrumutat la Metalosport Galaţi, de unde a revenit astă-vară, când situaţia disperată a Oţelului l-a cerut la echipă. A prins doar 5 partide de Liga a II-a, fără a ieşi prea mult în evidenţă.

Iată ce declara Eduard Dumitru recent: ”De mic copil am crescut în spiritul Oțelului. Veneam la meciuri și susțineam echipa din galerie. Apoi am văzut ce înseamnă să fii în fața lor. Merită tot respectul nostru suporterii, au rămas lângă noi când nici noi nu mai credeam. În momentele grele se văd caracterele. Le mulțumim suporterilor că au fost alături de noi. Este o mândrie pentru mine să fiu fotbalist la Oțelul. Cine nu a trecut prin sportul ăsta de performanță nu are o impresie prea vagă despre ce se poate întâmpla. În situația actuală, a fi fotbalist  nu este totul roz, mai ales în situația de acum de la noi de la club. Partea financiară este importantă nu pe mai poți baza pe părinți, mai ales în ziua de azi.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |