Lucian MurgociLucian MurgociUnul dintre cei mai importanţi jucători rămaşi în vara trecută a fost şi cel care şi-a găsit cel mai repede echipă, odată cu suspendarea activităţii la clubul nostru. Astfel, Lucian Murgoci se antrenează cu Farul Constanţa încă de începutul lunii, urmând să rămână cel mai probabil ca împrumut la malul mării, ca şi restul jucătorilor lăsaţi “liberi” de Adunarea Creditorilor.

În acest sezon de Liga a II-a, Murgoci a jucat de 11 ori pentru Oţelul, fiind unul dintre căpitanii formaţiei noastre, dar a refuzat să mai evolueze pe final de an spunând că nu este plătit.

Lucian Murgoci a debutat în 2012 în Liga 1, în minutul 71 al jocului cu CFR Cluj, pierdut de Oţelul pe propiul teren, scor 1-2. Înainte, fundaşul stânga cu numărul 23 fusese unul din liderii “satelitului”. El a făcut parte din naţionala Under 19 la turneul final al Campionatului European de fotbal, organizat în 2011 de România. De la debutul din 2012, apărătorul lateral a strâns 42 de meciuri în tricoul echipei mari. În sezonul 2013-2014 a fost împrumutat la Metalul Reşiţa unde a fost titular în 12 rânduri.