STIRI Amicale Oţelul (Juniori A) – Sporting Lieşti 1-1

Otelul (rosu) - Sporting Liesti (galben)Otelul (rosu) - Sporting Liesti (galben)Echipa de Juniori A a Oţelului, cea care ne-ar putea reprezenta la nivelul Ligii a II-a, a încheiat astăzi la egalitate, scor 1-1, meciul amical cu echipa Sporting Lieşti. Cadeţii oţelari s-au prezentat nesperat de bine în faţa echipei din cel de-al treilea eşalon al fotbalului românesc. Partida de verificare s-a disputat pe Stadionul “Siderurgistul”.

Lieştenii au deschis scorul în minutul 28 după un contraatac rapid. De partea cealaltă, oţelarii au replicat prin Antonio Sefer care a şutat senzaţional în bară în minutul 33, pentru a reuşi egalarea cu 5 minute înainte de finalul primei reprize. Lieştenii au forţat în partea secundă, dar s-au lovit de tânărul portar Ştefan Bordieanu (fiul legendei oţelare Stelian Bordieanu). Chiar dacă în repriza secundă cei de la Sporting au fost mai periculoşi, ei nu au reuşit să mai înscrie, astfel că partida s-a terminat la egalitate.

Se pare că antrenorul Stelian Bordieanu avea dreptate când afirma că juniorii săi ar face faţă chiar şi la Liga a III-a, însă este greu de crezut că vor fi vreodată pregătiţi pentru cele 8 etape rămase de disputat în sezonul regulat din eşalonul secund, acolo unde ar putea fi aruncaţi în luptă dacă se va relua activitatea la club de pe 25 februarie, pe 27 fiind programat primul meci oficial, la SC Bacău!

Echipa Oţelului este foarte greu de recunoscut, după ce mai toţi jucătorii din lotul din prima parte a sezonului au părăsit echipa. Mai mult, portarul Daniel Vicol şi mijlocaşul Eduard Dumitru erau chiar la adversara de astăzi, Sporting Lieşti. În rest, din lotul din tur, îi mai avem doar pe Robert Ciurea, Rareş Oprea, Adrian Codreanu, Antonio Sefer, Ionuţ Codreanu, Alexandru Istrate sau Alexandru Perju. 

Login sau crează cont pentru a comenta              |