STIRI Liga I “Noi susținem cauza Oțelului, nu putem să renunțăm la o legendă”

Otelul are suporteri, nu doar spectatoriOtelul are suporteri, nu doar spectatoriLa Lider Sportiv, de la ProFM LiderFM, președintele Ligii Suporterilor Gălățeni, Valentin Tudose, a declarat că va susține doar Oțelul, chiar și din Liga a IV-a:

”Să fie foarte clar pentru toată lumea, noi suntem susținătorii Oțelului. Nu avem nimic cu celelalte echipe din sportul gălățean, vrem echipe în toate sporturile. În fotbal este loc și pentru Metalosport, era loc și pentru FCM Dunărea, dar s-a desființat. Noi susținem cauza Oțelului, nu putem să renunțăm la o legendă. Nu putem să înlocuim o legendă cu altceva. Nu se poate modifica istoria. Istoria României nu se poate modifica. Oțelul este o legendă, istoria orașului este legată de Oțelul și Oțelul este legat de oraș. Trebuie să ne păstrăm tradiția. Nu trebuie să renunțăm la Oțelul cum am renunțat la vasul «Libertatea». Câte simboluri trebuie să mai pierdem în orașul ăsta!? Noi nu avem nimic cu Metalosport, dar Oțelul e Oțelul. Nu agreăm ideea unei echipe Oțelul-Metalosport sau alte variante asemănătoare, ar fi o sorcovă. Preferăm un proiect de la zero, din Liga a IV-a. Există și posibilitatea ca Metalosport să promoveze în Liga a II-a, ar juca pe Stadionul ”Oțelul”, și-ar schimba denumirea în Oțelul. Această echipă ar putea atrage spectatori, nu știu dacă și suporteri.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Damian » 22-02-2016 15:04

Ma bucur pentru acest comunicat al LSG si pentru punctul de vedere pe care l-au sustinut. Nici eu nu as accepta o clona, un surogat. M-am saturat de atatea transformari ale unui club. Mi se pare prea mult. Nu mai trebuie sa mai transformam in Otelul inca o data ceva ce nu este Otelul. Otelul e unul singur si sperand chiar pana la extrem, pana-n panzele albe ca acest Otelul va continua, desi in proprortie de 99,9% e impins de unii spre faliment nu mi-as dori sa transformam alte echipe in Otelul ci mai degraba in caz de faliment (Doamne fereste) as sustine un proiect Otelul nou nascut din liga a IV-a.

Damian

  •  
  •  

#2 geo007ro » 22-02-2016 15:52

Eu nu aș spune nu unei fuziuni cu Metalosport. S-a mai facut in trecut, de ce nu se mai poate face. Oțelul la anul va fi în Liga a 3-a, Metalosport tot in a 3-a. Care ar fi problema? Preia cineva noua identitate sportiva. De fapt dispare Metalosport și se unesc loturile de jucători. Și rămâne echipa noastră.
−1

geo007ro

  •  
  •  

#3 Johnny8 » 23-02-2016 01:37

Ma doare sufletul De Otelul Meu:(....Oricum exista un Dumnezeu, si mai devreme sau mai tarziu cei care ne-au distrus fericirea vor plati, placerea de a privi o super campioana.

Johnny8

Login sau crează cont pentru a comenta              |