STIRI Liga I FINAL: CS Baloteşti - Oţelul 3-0

In tur a fost 0-0In tur a fost 0-0- Ceahlăul Piatra Neamţ a reuşit un 0-0 acasă cu Rapid CFR Suceava şi s-a apropiat la un singur punct de Oţelul, ameninţând să ne trimită foarte curând pe locul 13, direct retrogradabil.

- În ciuda scorului înregistrat pe tabelă, Dunărea Bătrână ţine să transmită un mesaj de susţinere tinerilor gălăţeni cu o medie de vârstă de 17 ani şi jumătate, care ne-au apărat şi astăzi culorile. Mulţumim copii !

Final de meci. CS Baloteşti - Oţelul 3-0

- Rareş Oprea încasează un “galben”, după un fault la mijlocul terenului

- Min. 87: Un nou gol al celor din Baloteşti. Lovitură liberă de la 17 metri, mingea este deviată de zid, urmează un nou şut din unghi, iar portarul Vădeanu scapă balonul care este trimis de Bâtfoi în plasă.

- Min. 82: Iese cel mai activ om al nostru pe faza de atac - Antonio Sefer - şi intră Viorel Lepădatu

- Min. 73: Iese căpitanul Robert Ciurea şi intră Mihai Manău. Claudiu Maftei a preluat banderola

- Antrenorul Stelian Bordeianu se manifestă foarte nervos la marginea terenului.

- Florin Toma primeşte galben pentru un fault din spate la centrul terenului

- Min. 65: CS Baloteşti majorează scorul, după un gol simplu al lui Marciuc, la o centrare din banda stângă la care apărarea noastră a greşit în zonă centrală. 2-0...

- Min. 60: Antrenorul Stelian Bordieanu vrea mai mult de la această partidă. Îl scoate pe Andrei Bordieanu (mijlocaş la închidere) şi îl introduce pe Alexandru Perju (atacant)!

- Min. 58: Alexandru Istrate încasează un cartonaş galben, în urma unui fault lângă careu, lateral stânga. Lovitura liberă este scoasă de apărarea noastră

- Min. 54: Meciul s-a încins de tot. Vădeanu se opune la un şut, ilfovenii reiau din nou spre poartă, iar un fundaş de la Oţelul salvează cu capul eroic, de pe linia porţii!

- Min. 53: Oţelul replică imediat prin Antonio Sefer, iar portarul gazdelor se întrebuinţează serios pentru a scoate în corner. Lovitura de colţ rămâne fără rezultat...

- Min. 52: Torpilă a celor din Baloteşti, dar portarul oţelar Vădeanu este salvat de bara transversală!

- A început repriza a doua

- Arbitrul fluieră sfârşitul primei reprize. Oţelul este condusă cu 1-0 la Baloteşti.

- Min. 34: Antonio Sefer (15 ani) şutează în stilul binecunoscut, iar un fundaş al gazdelor se opune în ultimul moment. Cornerul rezultat rămâne fără rezultat...

- Oţelul e în corzi după primirea golului, ilfovenii atacă în valuri şi scot un nou corner  

- Min. 21: Din cornerul rezultat la ocazia de mai devreme, CS Baloteşti deschide scorul printr-o lovitură de cap a lui Bâtfoi

- Min. 20: Ocazie imensă a gazdelor, iar portarul Cosmin Vădeanu se opune cu un reflex incredibil la un şut din 6 metri.

- Min. 16: Bară CS Baloteşti în urma unei lovituri de cap, la un corner! Din păcate, fazele fixe sunt marele dezavantaj pentru echipa noastră, jucătorii nefiind dezvoltaţi complet ca înălţime, având în vedere vârsta pe care o au.

- Gazdele sunt mult mai învăţate cu terenul greu şi încep să ne maseze în propria jumătate...

- Oţelul joacă foarte curajos şi se avântă adeseori în terenul celor de la CS Baloteşti. Media de vârstă a echipei noastre din teren este de 17 ani şi jumătate!

- Min. 3: Florin Toma şutează slab de la 25 de metri, iar mingea se scurge pe lângă poarta gazdelor

- La Baloteşti, terenul este îmbibat de apă după ploile din ultimele zile. Afară sunt 7 grade, iar la meci asistă aproximativ 50 de spectatori.

- Oţelul începe în formula: Vădeanu – Oprea, Maftei, Iorguş, Ciurea – Codreanu, Bordieanu – Istrate, Sefer, Toma – Blănaru.

Aventura neaşteptată a copiilor care apără culorile Oţelului continuă astăzi la Baloteşti, pe terenul Clubului Sportiv din localitatea ilfoveană. Un teren care din păcate este unul dintre cele mai rele din Liga a II-a (mai bun totuşi ca cel de pe “Dunărea”), ceea ce înseamnă că juniorii oţelari nu scapă încă de coşmarul ultimelor partide, dâmburile şi noroiul, fiindu-le imposibil să-şi etaleze tehnica şi fiind obligaţi să intre într-un joc bazat pe fizic, care nu are cum să-i avantajeze.

Cu un “bagaj” apăsător de 3 înfrângeri consecutive la zero, oţelarii ştiu că doar o minune ne mai poate salva de retrogradarea directă, ceea ce ar însemna ca Ceahlăul Piatra Neamţ să nu reuşească să ne ajungă din urmă, lucru greu de crezut, deoarece mai sunt doar două puncte între cele două formaţii. De partea cealaltă, CS Baloteşti se pregăteşte de play-out fiind o echipă incomodă, mai ales pe teren propriu.
Când vine vorba de palmares, nu putem vorbi decât de o singură întâlnire directă între cele două echipe şi aceea având loc în tur, când scorul a fost 0-0. Este şi normal acest lucru, având în vedere că formaţia ilfoveană a fost înfiinţată abia în 2006, promovând în Liga a II-a pentru prima oară în anul 2014!
Partida de azi va fi arbitrată de Marius Chiţu din Târgovişte. El va fi ajutat la cele două margini de arbitrii asistenţi Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea) şi Marian Truţă (Sirineasa), în timp ce rezervă va fi Mihai Amorăriţei din Câmpina. Observator al brigăzii de arbitri va fi Valeriu Ioniţă(Bucureşti), în timp ce de buna organizare a partidei se va ocupa Ciprian Anton din Suceava.
Vestea bună este că după această deplasare, copiii Galaţiului vor reveni acasă în adevăratul sens al cuvântului, adică pe Stadionul “Oţelul”, ceea ce nu poate decât să ne bucure enorm, deoarece şi noi, suporterii, tratăm arena din Ţiglina III ca pe a doua noastră casă!

ECHIPE PROBABILE:
CS Baloteşti: Iordan - Stelitano, Flămânzeanu, Antoche, Mirescu - Dedu, Călin, Popa, Gojnea - Radu, Bâtfoi.
Oţelul: Bordieanu – Oprea, Maftei, Iorguş, Ciurea – Codreanu, Chiriac – Istrate, Sefer, Toma (Blănaru) – Perju

DECLARAȚII ÎNAINTE DE MECI:
Stelian Bordeianu: ”Noi sperăm să câștigăm puncte. O să jucăm meciuri din trei în trei zile. E greu pentru seniori să joace la trei zile, dar mai ales la juniori... Noi încercăm să creştem de la meci la meci, pregătim jocurile să scoatem rezultate bune. Această echipă este învățată să câștige, la juniori am pierdut un singur joc în doi ani, este destul de greu pentru noi acum! Ne va fi destul de greu, să vedem cum va fi terenul, să vedem cum reacționăm la jocurile din trei în trei zile, sperăm să ne revenim și să facem un joc pe măsură.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |