STIRI Juniori “Copiii sunt supărați că nu avem rezultate”

Stelian BordeianuStelian BordeianuAntrenorul echipei de juniori cu care Oțelul evoluează în Liga a II-a, Stelian  Bordeianu, a vorbit la Lider Sportiv 95, de la Radio ProFM LiderFM, despre meciul pierdut la Balotești:

”La fel ca la precedentele jocuri și meciul de la Balotești s-a disputat pe un teren foarte greu, îmbibat cu apă. Un teren mic, care ne-a dezavantajat. Pe un asemenea teren este avantajat jocul bazat pe forță, pe angajament. Din păcate, am luat gol la o fază fixă, acolo unde suferim din cauza taliei. În ciuda rezultatului am pus probleme, am avut câteva oportunități de a marca. Avem mari probleme la jocul bazat pe forță. Băieții sunt supărați că nu avem rezultate. Jucătorii au dorința de a juca, au făcut efort mare, au jucat trei meciuri în condiții foarte grele. Este greu să joci din trei în trei zile, din punct de vedere fizic. Băieții au avut angajament, nu avem ce reproșa din acest punct de vedere, pe faza de atac suferim din cauza taliei și a forței. În meciul cu Baloteștiul am avut momente bune de joc. Am stat în jumătatea adversarului, am avut două șuturi periculoase la poartă adversă prin Sefer. Suferim pe faza de atac din cauza taliei, nu avem jucători foarte puternici pe atac, dar din punct de vedere al dăruirii jucătorilor nu vor fi probleme.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 giu » 14-03-2016 10:24

Copii Otelului sunt sacrificati! Numai niste nepriceputi spun ca asa se calesc. Fotbalistic ei nu castiga nimic. Asta nu-i experienta! O comparatie fortata e ca si cum ai zice de un copil abuzat fizic ca castiga rezistenta la bataie !!!

giu

Login sau crează cont pentru a comenta              |