STIRI Liga I Tribunalul va decide soarta Oţelului pe 30 martie!

Soarta Otelulu se va decide prin tribunale si nu pe terenul de fotbalSoarta Otelulu se va decide prin tribunale si nu pe terenul de fotbalÎn aceeaşi zi în care Oţelul îşi inaugura stadionul de legendă, acum 34 de ani, Tribunalul Bucureşti va decide soarta clubului fanion al oraşului Galaţi. Dacă în ultimii 3 ani s-au tot acordat amânări, iar clubul s-a aflat teoretic într-un proces de reorganizare pe parcursul insolvenţei, acum se pare că judecătorul sindic va lua o decizie finală cu privire la echipa noastră roş-alb-albastră. În acest moment se pare că doar două variante mai sunt posibile: ori aprobarea unui nou plan de reorganizare şi păsuirea clubului pentru plata datoriilor acumulate, ori intrarea în procedura de faliment care ar pune practic capăt istoriei clubului nostru.

Vă reamintim că Tribunalul Bucureşti a rămas în pronunţare la termenul din 23 martie din procesul insolvenţei echipei Oţelul Galaţi. La finalul lunii ianuarie, administratorul judiciar Mihail Bojincă a declarat că gruparea roș-alb-albastră este foarte aproape de faliment, deoarece trei categorii de creditori au respins planul de reorganizare prezentat de către FC Oțelul Galaţi. Oficialul echipei a declarat la acea oră că “în proporţie de 80% Oţelul este mai aproape de faliment”. Totodată, activitatea sportivă a fost suspendată timp de o lună, iar Oţelul a continuat returul Ligii a II-a cu juniorii, iar acum este deja retrogradată în Liga a III-a.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 giu » 28-03-2016 16:33

Nu tribunalul decide soarta Otelului !!! ( Sunt si alte cai de atac) . Lipsa investitiilor in echipa este marea problema. Din pacate nimeni nu a vrut cu adevarat sa vina cu bani la aceasta echipa, ba dimpotriva au venit sa vanda si ultimele active ( sa nu mai ramana nimic ) !!!

giu

  •  
  •  

#2 Johnny8 » 29-03-2016 00:44

:( foarte Trist....

Johnny8

  •  
  •  

#3 guby » 29-03-2016 11:40

Perfect Adevarat, nimeni nu a facut nimic sa salveze clubul

guby

  •  
  •  

#4 romeo » 29-03-2016 13:08

Ba da ..exista cineva care a facut ceva in sensul de a salva ce se mai poate : au fost suporterii adevarati, diverse grupuri : peluza Sud / Steel Boys sau LSG1993 - gestul lor nu a impresionat pe nimeni. Dar cel putin eu, inteleg de ce ...
Nu poti finanta ceva care apartine cu acte cu tot lui adamescu, au fost negocieri, discutii cu acest personaj si cu cel care ii reprezinta interesele(Bojinca)..vor luna de pe cer - nu se poate - Nimeni nu va investi un banut in nesimtirea unora.Autoritatile locale nu au putut face nimic, dar nimic..ar fi incalcat legea. Acum, cel mai bine ar fi declararea falimentului, iar suporterii impreuna cu autoritatile locale sa formeze alta grupare care sa preia traditia Otelului, de aceasta data, Suporterii, sa fie parte fondatoare cu drepturi depline si intangibile asupra brandului ( palmares/culori/nume..etc). Acesta este prezentul, sa ne gandim la viitor.

romeo

Login sau crează cont pentru a comenta              |