STIRI Liga I Branko Grahovac nu a uitat de Oțelul

Branko Grahovac, unul dintre artizanii minunii din 2011Branko Grahovac, unul dintre artizanii minunii din 2011S-a certat cu suporterii și cu cei din conducere, dar înainte de toate și-a făcut datoria în poartă și a câștigat campionatul și Supercupa cu Oțelul Galaţi. Branko Grahovac suferă şi astăzi pentru situația în care se află Oțelul și își declară încă o data dragostea pentru echipa noastră. L-am contactat pe portarul bosniac, fiind curios să aflu dacă este la curent cu ceea ce se mai întâmplă la Oțelul. "Graho" știe tot despre situația tragică în care a ajuns echipa pentru care a evoluat acum 5 ani în UEFA Champions League și mai speră doar ca DNA-ul să intervină.  


“Stiu că în Galați există mulți spectatori care sunt fani adevărați. Cunosc mulți gălăţeni care sunt alături de Oțelul de foarte mult timp și care vin pe stadion să încurajeze echipa de peste 20 de ani. Știu că toți acești oameni simt că și-au pierdut o parte din suflet. La fel ca acei suporteri și eu sunt foarte trist pentru situația actuală și simt același lucru. Voi știți că Oțelul va rămâne întotdeauna în sufletul meu. Le-am spus și celor de la CSMS Iași că eu sunt oțelar. Sunt un tip sincer și niciodată nu mi-a fost frică să declar ceea ce simt. Simt că am pierdut un club cu care am ţinut… am pierdut și 200.000 de euro, dar crede-mă că asta e mai puțin important. Nu-mi pare rău pentru bani, îmi pare rău pentru club… Acum trebuie să fiți puternici și să vă gândiți la o soluție pentru a putea trece peste momentele grele cât mai ușor. Mă enervează foarte tare când aud «viaţa merge înainte». Toată lumea știe că viața nu se oprește, dar trebuie să schimbați ceva. Părerea mea despre oamenii care au făcut prostii la club și care au furat banii? POLIȚIA ȘI DNA-ul TREBUIE SĂ-I ANCHETEZE! Se știe foarte bine că sunt 3-4 oameni vinovați. Ar trebui ca cei care au furat banii din club să fie obligați să-i restituie și, în plus, să plătească și o dobândă. Să fie și băgați la închisoare. Un om care fură 100 de euro este băgat la închisoare, e hoţ și toată lumea vorbește urât despre el, în timp ce un om care fură 5 milioane de Euro este un domn îmbrăcat elegant, ce conduce o mașină de lux, este lăsat în libertate și continuă să fure. Pentru mine e clar că se întâmplă lucruri necurate la Galați. Mai întâi au desființat echipa Dunărea care juca în Liga a II-a, apoi au dus Oțelul din Liga Campionilor în faliment. Nu-i înțeleg pe cei care au furat banii din conturi, de ce nu au făcut apoi nimic pentru a găsi pe cineva care să sponsorizeze echipa… Nu înțeleg de ce au lăsat echipa să ajungă la faliment.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Johnny8 » 30-03-2016 04:05

Numai oameni minunati am avut la Otelul...chiar as fi curios ce mai zic alde Para,Vigli jucatori si ei ebmlematici.

Johnny8

  •  
  •  

#2 Aruon » 30-03-2016 06:19

RESPECT Branko Grahovac!Jucatorul meu preferat dintre campionii Otelului!!!
Un adevarat caracter!!!

Aruon

  •  
  •  

#3 bogdan64 » 30-03-2016 16:45

Mult respect Graho pentru tot ce ai facut pentru Otelul! Mare OM, Mare CARACTER! Ai dreptate, si eu sunt otelar de peste 30 de ani, am si jucat la juniorii Otelului, prin anii 80, dar asta e mai putin important. Odata cu disparitia Otelului simt ca am pierdut 10 ani din viata. Cred ca numai Dumnezeu ne va ajuta,
si ii va pedepsi pe cei care au dus aceasta echipa iubita in actuala situatie!

bogdan64

  •  
  •  

#4 Uzzy » 31-03-2016 09:12

''Am rupt'' refresh-ul la site de ieri dimineata, chiar nu se stie nimic din pronuntarea de ieri a tribunalului?
+1

Uzzy

  •  
  •  

#5 Dregan » 31-03-2016 09:34

Citez pe Uzzy:
''Am rupt'' refresh-ul la site de ieri dimineata, chiar nu se stie nimic din pronuntarea de ieri a tribunalului?

Nimic nou deocamdata...

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |