STIRI Juniori LA MULŢI ANI, Claudiu Maftei!

Claudiu Maftei (FOTO Marian Brailescu)Claudiu Maftei (FOTO Marian Brailescu)Astăzi, 2 aprilie 2016, Claudiu Maftei împlineşte vârsta de 19 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani”.


Claudiu a fost unul dintre stâlpii apărării eroice a Oţelului din returul de campionat. El este bineînţeles unul dintre jucătorii formaţi în propria pepinieră de talente a clubului. A strâns 630 de minute pe terenul de joc pentru Oţelul, asta însemnând că a fost titular şi integralist în toate partidele oficiale din 2016. Fotbalist cu personalitate, Maftei a preluat şi funcţia de căpitan de fiecare dată când Robert Ciurea nu s-a aflat pe teren.

Cei care vor să îi mulţumească pentru dârzenia cu care a apărat culorile Oţelului timp de mai bine de o lună, o pot face mâine, 3 aprilie 2016, de la ora 12.00, la Stadionul “Siderurgistul” la meciul din Campionatul de Juniori A, dintre Oţelul Galaţi şi Liceul Teoretic “Ştefan cel Mare” Râmnicu Sărat, în ceea ce ar putea fi ultimul meci oficial al unei echipe de-a clubului de fotbal Oţelul.

Login sau crează cont pentru a comenta              |