STIRI Juniori ULTIMA ŢIGARĂ

FOTO Ionut BadalutaFOTO Ionut BadalutaJuniori A: Oţelul Galaţi - Liceul Teoretic “Ştefan cel Mare” Râmnicu Sărat 3-0(1-0)
Asemeni condamnaţilor la moarte din filme, “oţelarii” au avut ocazia savurării unei ultime ţigări, după aflarea deciziei Tribunalului care a consfinţit ceea ce unii au căutat de la bun început, falimentul Oţelului. Metaforica ţigară s-a prezentat sub forma confruntării la nivel de Juniori A, dintre Oţelul şi Liceul Teoretic “Ştefan cel Mare”, din Rm. Sărat.


Mediatizată prin intermediul reţelelor de socializare, ultima întâlnire dintre suporterii “oţelari” şi juniorii care au reprezentat culorile clubului şi la nivel de seniori, în liga secundă, a beneficiat de auspicii favorabile. Vreme perfectă de primăvară, 2-300 de spectatori, atmosferă plăcută în tribune, acolo unde un grup de aproximativ 50 de suporteri au încurajat Oţelul pe parcursul celor 90 de minute şi o victorie lejeră, obţinută fără a forţa prea mult.
Prima parte s-a desfăşurat sub semnul echilibrului, abia spre finalul celor 45 de minute roş-alb-albaştrii reuşind să se mute spre poarta adversă. Tânărul Andrei Bordieanu, la cei 15 ani ai săi, a deschis scorul, la chiar ultima acţiune a primei reprize. Acesta a primit mingea în careu şi a şutat în diagonală, de la 8-9 metri, iar mingea a intrat în poartă după ce a lovit şi stâlpul porţii.
Partea secundă a fost dominată autoritar de junii noştri, care au pus stăpânire pe joc şi şi-au creat numeroase ocazii la poarta adversă. Desprinderea a avut loc în debutul reprizei secunde, când Alexandru Perju a marcat un gol cu piciorul stâng, dupăo respingere a portarului advers.
În fine, scorul final a fost stabilit de Alexandru Istrate, care a marcat o bijuterie de gol, la jumătatea reprizei, din lovitură liberă de la 20 de metri, mingea muşcând transversala înainte de a intra în poartă.
Finalul partidei i-a gasit pe tinerii fotbalişti, lideri incontestabili ai seriei lor, înconjuraţi cu dragoste de suporteri şi cântând împreună cu aceştia. Vă mulţumim băieţi! Mulţumim Oţelule!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 03-04-2016 19:01

Nu se poate sa fie ultimul lor meci! Am fost la meci, sunt talentati si ar trebui sa aiba un viitor frumos!OTELUL NU MOARE!
+1

bogdan64

  •  
  •  

#2 ADYtza74 » 03-04-2016 19:21

Poze cu galeria de fete de la repriza a 2a nu aveti?

ADYtza74

Login sau crează cont pentru a comenta              |