Marius PenaMarius PenaDecizia de intrare în faliment a Oțelului nu a afectat doar suporterii, ci și foștii jucători ce au evoluat pentru culorile roș-alb-albastre. Marius Pena, supercampion cu formația oțelară în 2011, nu a uitat de perioada petrecută la Galați și deplânge situația prin care trece clubul gălățean la doar 5 ani de la câștigarea titlului și Supercupei României. „Penarul” speră totuși ca Oțelul să nu dispară de pe harta fotbalului românesc, în special pentru suporterii pe care îi consideră minunați.

„Am trăit cele mai frumoase clipe și am avut cele mai mari realizări din carieră la acest club minunat – Oțelul Galați! Sper ca acest club să nu dispară din fotbalul românesc pentru minunații lui suporteri, pentru palmaresul lui și pentru câtă bucurie a adus în inimile oamenilor. Sper ca cei care au adus clubul în situația asta să răspundă cât mai repede! Forța Oțelul Galați!”, a scris Marius Pena pe o rețea de socializare.

Marius Pena a sosit la Oţelul în 2008, evoluând de 136 de ori pentru echipa noastră în toate competiţiile, marcând 27 de goluri. Atacantul de 30 de ani a fost decisiv în sezonul 2010-2011, când Oţelul a câştigat titlul, fiind golgeterul echipei. De asemenea, Pena a marcat primul gol din istoria echipei noastre în Champions League, cea mai prestigioasă competiţie fotbalistică intercluburi de pe mapamond.